2777
2789
عنوان

نیاز جنسی یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 69 پست
همه مردهای متاهل اینطورن؟یعنی فقط مردها هستن که نیاز جنسی دارن

ن همه ک نه این مورد ک پیش اومد رو میگم متاهل بود.

ن فقط مردها نیستن تو مردها نیاز بیشتره یعنی از چشم و از چیزای کوچیک سریع تحریک میشن و شروع کننده روابط هم اونها هستن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن همه ک نه این مورد ک پیش اومد رو میگم متاهل بود.ن فقط مردها نیستن تو مردها نیاز بیشتره یعنی از چشم ...

بله مردها زودتر و تحریک پذیر ترن

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
بله نظرم همینه اگر هم اینطوری که میگین باشه شاید فقط به خانمای جوان دلشون میخواد کمک کنن که کار درست ...

خخخ چی بگم والا. چون خانومهای مطلقه راحت اونارو به اهدافشون میرسونن براهمین اونارو مثال زده و واقعاهم حقیقت.

پوششم فقط یه ضدافتاب داشتم و یه ریمل.بامقنعه و حجاب کامل مانتوشلواردمپاگشاد مچ پامم مشخص نبود.خیلی ا ...

نه عزیز چادر چیزی که فقط بقولی اپشن بیشتر وگرنه حجاب همون گردی صورت و مچ دست و لباسی که تنگ نباشه نشون بده بدن

شاید اون اقا از شما خوشش اومده از شما 

و یکچیز دیگه شاید ندونید سخت گفتنش دیدم یکی عکس و فیلم از پشت خانوما گرفته بود با مانتو هم بودن من برگام ریخته بود یعنی طرف مانتو بود ... بهتر گشاد پوش باشه نبینن 

اعصاب ادم خورد میشه

خب عزیزم خودت قضاوت کن یه آقای متاهل چرا باید کار منو راه بندازه یا حتی بگه کارتون درست شد بهتون زنگ ...

اینجا نوشتید که گفته بهتون رنگ خواهم زد مشکوک می زنه، باید به چنین مردایی هیچ جوره محل نداد

Tunnel Vision                                                                 

نه عزیز چادر چیزی که فقط بقولی اپشن بیشتر وگرنه حجاب همون گردی صورت و مچ دست و لباسی که تنگ نباشه نش ...

آره درسته عزیزم‌ممنونم‌نظرت.چشم انشالله ازین ببعد گشادترمیپوشم اینم‌گشاد بود منتهی جاکمرش یکم تنگ.مرسی ازنظرت.سالم باشی❤️