2777
2789

خانوما من دیشب دکتر بودم برای واژینوپلاسی رفتم مشاوره بگیرم سه تا زایمان داشتم از رابطه راضی نبودیم موقع رابطه هم همیشه درد دارم و همیشه یبوست هستم ،رحم درد دارم کلا اینا رو که گفتم سونو کرد و معاینه گفت این سه تا هم باید برن سر جاشون بعد هم تنگ کنم ،حالا باز دوباره یه دکتر دیگه هم میخوام برم ببینم اون چی میگه ،کسایی که عمل کردین عملش سخته؟؟؟بدون همراه میشه رفت؟؟؟بستری هم میکنن؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم دوماه نباید نزدیکی داشته باشی تا دو هفته فقط باید برای دسشویی رفتن بلند بشی چیزی بیشتر از نیم کیلو نباید تا دوماه بلند کنی با این تفاسیر بدون کمکی نمیتونی این عمل انجام بدی حداقل دو هفته باید کسی پیشت باشه برای اشپزی نگهداری بچهات  بچها من ده سال به بالان 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
خب نری ایرادی نداره؟همینطور بمونه؟

عفونت مکرر بخاطر همینه بعد اوضاع اگه بدتر بشه امکان داره رحمت بیاد بیرون که دیگه کلا باید برش دارن داری میگی از رابطتتم راضی نیستی بنظرم شما باید زودتر عمل کنی

شنیدم دوماه نباید نزدیکی داشته باشی تا دو هفته فقط باید برای دسشویی رفتن بلند بشی چیزی بیشتر از نیم ...

من بچه یک ساله که راه نمیره و خیلی چاقه و یه پسر شیطون ۳ ساله دارم😭😭😭

فقط تو سایت خیلی از تنگ کردن بد میگفتن ها.میگفتن زیادی تنگ شده نمی‌تونیم رابطه داشته باشیم درد داره دکتر به چندین نفر گفته بود دوباره باید رابطه داشته باشید تا وقتی بخیه ها جر بخوره گشاد بشید!خلاصه اگرم اصرار دارید با شوهرت،بگو خیلی تنگ نکنه.کلا اون افتادگی رو هم چند جا برو.

من بچه یک ساله که راه نمیره و خیلی چاقه و یه پسر شیطون ۳ ساله دارم😭😭😭

اووو اصلا از دوباره حیرون میشی بخیه هات باز میشه اگه مادر یا خواهری که میتونه پیشت بمونه یا شما بری خونشون یه ماه این کار انجام بده

اووو اصلا از دوباره حیرون میشی بخیه هات باز میشه اگه مادر یا خواهری که میتونه پیشت بمونه یا شما بری ...

هیچکی ندارم یه جاری و خواهر شوهر ابنا هستن که بگمم نمیان جاریمم اگه بیاد ۵ نفرن بچه کوچیک داره میاد خوار میشه سرم بدتر 🥲

هیچکی ندارم یه جاری و خواهر شوهر ابنا هستن که بگمم نمیان جاریمم اگه بیاد ۵ نفرن بچه کوچیک داره میاد ...

شرایطتت اصلا مناسب این عمل نیست این عمل کلی بخیا میخوری دسشویی رفتن میشه مکافات باید یکی همرات باشه ببردت دستشویی تا ده روز ..اینکارا برات خانواده شوهر انجام بدن بعد برات داستان درست میکنن