2777
2789

بعد بدونن بچه کوچیکه دارید بد خواب میشه من خودم جوری پسرمو راه میندازم مدرسه رفتنی چون بیدارشه دخترم دیگه نیخوابه همشم نق میزنه تاظهر خوابش بگیره ناراحت نمیشید بعد یه چی بگید میگن کارشون واجبه بخدا خسته شدم ازدست کارشون دیشب اینقدر دعوا کردم سرشون با شوهرم 

هیچ ایرادی نداره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنی 

مردا تا خودشون نفهمن یه چیزی اشتباهه قبول نمیکنن

شماهم شبا صدای گوشی همسرتو کم. کن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

این شوهرام میترسن نصفه شب پدرمادرشون یه چیزیشون بشه اینا نفهمن ک سایلنت نمیکنن برا ما هم همینه

دم به دقیقه زنگ میزنن اونروز ۱ شب زنگ زده هموون از خاب دریدیم بچم جیغ بنفش میزنه ک چیشدع یادت باشه فردا بیا قبض تلفن منم بریز لعنتی مگ روزو ازت گرفتن

قبل خواب پریز تلفن رو بکش

و گوشی ها را سایلنت کن 

دعوا و بحث نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب شما و همسرتون گوشیاتونو سایلنت کنید

شوهرم نمیکنه به من زنگ نمیزنن به موبایل شوهرم رو اپن می‌ذاره گوشیشو شوهرم اگه کاری که دارنو انجام نده انگار خودش ناراحت میشه حالا گویشو سایلنت کنه