2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم چه دلیلی بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 22 پست
دقیقا!مگه میفهمن اصلا

از اول  نامزدت  به دلت  بود  یا  دودل  بودی؟  به زور خانواده ازدواج کردی؟   می خوام ببینم  نظر خود ادم  چقدر میتونه  توی موفقیت در ازدواج  تاثیر بزارا

هعی😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول نامزدت به دلت بود یا دودل بودی؟ به زور خانواده ازدواج کردی؟ می خوام ببینم نظر خود ا ...

تقریبا راضی بودم بعد با خود پسره که حرف زدم خیلی منو قانع کرد گفت دوست دارمو من دوساله تموم به فکرتم و این حرفا

الآنم خیلی همو دوست داریم فقط این کاراشه که منو اذیت می‌کنه و می‌دونم در آینده خیلی  تاثیر منفی داره روم

به عنوان کسی که تا حدودی این داستان هارو تجربه کرده ( همسرم هیچ وقت منو با دختری مقایسه نکرد ولی همیشه دوست یه اتویی یه ایراد شخصیتی یا حتی خانوادگی پیدا کنه و تو سرم بزنه) بهت میگم

این رفتار ها احتمالا از ترس از دست دادنشه چون میدونه شما سری

و این که میخواد اینطوری دوست داشتن شما رو چک کنه 

چون داری میگی دو سال دنبالت بود همسرم منم ۵ ساااال دنبالم بود و بعد ازدواج عوض شد.

حتما حتما برید پیش زوج درمانگر مااااهر معجزه میکنه من تا طلاق رفتم واقعا ولی درمانگر برگردوند زندگیمو

و این که همین دلایلی که داری کاملااااا کافی و قانع کنندست محکم باش حرفاتو بزن و بگو این موضوع برات جدیه! و غیر قابل تحمل! تحت هیچ شرایطی حاضر به تحملش نیستی. و پاش وایستا

مگر نه مثل من چندین سال زندگیت جهنمی میگذره و دور از جون کلی افسرده میشی و مشکل روحی پیدا میکنی

به عنوان کسی که تا حدودی این داستان هارو تجربه کرده ( همسرم هیچ وقت منو با دختری مقایسه نکرد ولی همی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

آره درست میگید ممکنه بخاطر همین باشه

انقد گفته که دیگه من مدام در حال تغییر دادنِ خودمم خیلی بده اینجوری