2777
2789
عنوان

می‌خوام جدا بشم چه دلیلی بیارم

413 بازدید | 22 پست

تاپیک زده بودم ولی کسی نیومد دوباره زدم 

چند ماهی از عقدمون گذشته 

۲سال شب و روز خانواده نامزدم میومدن برا خواستگاری

تا بلاخره قبول کردم 

نامزدم مدام ازم ایراد میگیره با اینکه من هیچی کم ندارم، خیلی هم ازش سر ترم 

همیشه در حال مقایسه کردن من با در و دافای اینستاگرامه!

انگار هیچوقت من براش کافی نیستم 

داره اعتماد بنفسمو ازم میگیره کاری کرده که من همش خودمو با این و اون مقایسه کنم خیلی روم تاثیر گذاشته؛

باهاش صحبت کردم فایده ای نداشته 

دیشب هم تو سرچ گوگلش فیلم پو رن دیدم

واسه جدا شدن چه دلیل قانع کننده ای میتونم بیارم 

من ازش سرم تو جملت رو نپسندیدم، شما دوتاتون هم سرید...

بنظرم بهتره برید زوج درمانگر 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا اینقدر خرن که نمیخوان بفهمن اینا هم فیکه پیج افشاگری بفرست براش تا بفهمه 😐عجب آدمیه اه

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

پس چطور خودشو با مردای جذاب اینستا مقایسه نمیکنه با کادو های میلیویی و......

😐😐😐😐

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

یعنی خانوادش اصرار داشتن و خواستگاری سنتی طور بوده یا به اصرار پسره اومدن خواستگاری؟

خود پسره خواسته،منظورم اینه ول کن نبودن هی رد میکردم و هی میومدن

منم اون موقع کلی خواستگار داشتم 

دلیل رفتار الانشو نمیفهمم

دقیقا!مگه میفهمن اصلا

اینا رو به خانوادش و اول خودش بگو بهش بگو با این رفتارت نسبت به آینده تردید پیدا میکنم حتما برو مشاوره‌های طوری اسم طلاق نیار سعی کن مجبورش کنی دست از کاراش برداره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات