2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم پیام دادم

636 بازدید | 22 پست

بچه ها اگه تاپیکامو خونده باشید متوجه میشید ک دارم جدا میشم ولی هنوز بعد یک ماه درخواست نداده آخه قرارمون این بود اون درخواست بده 

حالا زده زیرش که من نگفتم درخواست میدم خودت برو درخواست بده اگه نمیخوای زندگی کنی و من درخواست نمی‌دم باید برگردی سرزندگیت

خلاصه 

امشب به مادرش پیام دادم گفتم قرار بوده درخواست بده ولی هنوز بعد یک ماه نداده و من عروسک شماها نیستم که هر بار یه جور باهام رفتار کنید 

ولی جواب نداده 

به نظرتون جواب میده ؟ 

سایه نظر شماها تجربه زندگی دارید شوهرم چرا زده زیر حرفاش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون میخواد هیچ حق ووحقوقی نده و بهش گفتن بذار اینقدر پله ها رو بالا پایین کنه یا می بخشه یا بر میگ ...

بخدا بمیرمم نمیبخشم چون هم حقمه هم انقد اذیتم کردن عقده ای ها که زندگیمو اونا ب اینجا کشوندن

به نظرتون فقط بخاطر اینه پشبمون نیست مثلا بگه برگرده زندگی کنیم ؟

باز شوهر شما بوده بهتر میشناسیش چجوری آدمیه 

ولی احتمالا تحقیق کرده راه جلو پاشو گذاشتن کمتر خرج کنه مالی داره به اسمش باشه ؟

باز شوهر شما بوده بهتر میشناسیش چجوری آدمیه ولی احتمالا تحقیق کرده راه جلو پاشو گذاشتن کمتر خرج کنه ...

مبارکش نباشه چیزی داشته باشه 

صفره مطلقه 

البته داشته باشه یا نه ، باید پرداخت کنه حالا قسطیش میکنن فوقش

به نظرتون فقط بخاطر اینه پشبمون نیست مثلا بگه برگرده زندگی کنیم ؟

بعید میدونم 

از نحوه ی پیام دادنش هم معلومه محکمه پسند پیام میده...

جواب هم نمیدن چون میخوان بر علیه شون نشه یه وقت 

شمام اصلا هیچ پیامی نفرست 

چون توی دادگاه به پیام استناد میکنند ...

امیدوارم ک برگرده ولی این رفتارهاشون کاملا مشخصه با وکیلی چیزی در ارتباطه