2777
2789
عنوان

به مادر شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه که اینجوری زندگیمو نابود کردن

دعا میکنم هر چی بخیر و صلاحته پیش بیاد... شاید دوباره برگردید به هم اگر اومد گفت بیا مجدد زندگی کنیم بگو به شرط فلان و فلان ... مثلا حق طلاق بده یا اگ بچه داری حضانت بچه هاتو بده و خونه ای زمینی ماشینی چیزی بنامت کنه... اینا رو هم یک کلام ختم کلام گونه بهش بگو...و ابدا با لحن ملتمسانه باهاش حرف نزن... جدی قوی محکم و مؤدب و واضصصح بدون کلمه ای نفرین و فحش... 

دعا میکنم هر چی بخیر و صلاحته پیش بیاد... شاید دوباره برگردید به هم اگر اومد گفت بیا مجدد زندگی کنیم ...

خدا روشکر بچه ندارم 

زمین ماشین و خونه هم نداره ، کلا بیکاره کار نمیکنه 

نمیدونم کاش میشد آینده رو پیش بینی کرد ببینم میان یا نه 

خدا روشکر بچه ندارم زمین ماشین و خونه هم نداره ، کلا بیکاره کار نمیکنه نمیدونم کاش میشد آینده رو پیش ...

پس حق طلاق بلاعزل قابل توکیل به غیر و... حتما بگیر. و تعهد محضری بده ک مثلا بره سر کار یا ماهیانه فلان قدر  پول بریزه بحسابت یا تعهداتی ک مد نظرته.... 

اینایی ک گفتم رو در صورتی بگو که خودش بیاد التماس کنه برگردیم و غیره وگرنه  اصلا بیانش نکن

پس حق طلاق بلاعزل قابل توکیل به غیر و... حتما بگیر. و تعهد محضری بده ک مثلا بره سر کار یا ماهیانه فل ...

فکر نکنم خودش بیاد 

واسطه می‌فرسته احتمالا ولی خودش فک نکنم