2777
2789
عنوان

بهترین ورزش واسه ما چیه ❓

353 بازدید | 25 پست

اگه قصد وزن کم کردن دارین قصد اضافه کردن دارین میخواید بدن خودتونو بسازید راهش فقط و فقط ورزشهه

اون هیکل فیت و خوش فرم فقط با ورزش درست میشه

اما خانوما سمت بدنسازی نرید

اخرین مقاله های دنیا میگن بدنسازی هورمون های مردانه رو میبرع بالا تو بدن خانم ها و باعث ریزش مو جوش صورت زخیم شدن بدن و بهم خوردن پریودی میشه همه دکتر های زنان زایمانم میگن مخصوصا برای کسایی ک تنبلی تخمدان دارن سمه

کاری که من حدود دو سال انجام میدادم و بشدتم ضربه شو خوردم! ورزش هیت کار میکردم میرفتم ی ساعت رو تردمیل با دور تند با وزنه های سنگین اما گذاشتمش کنار

پس چیکار کنیم؟ 

با وزن بدنتون ورزش کنید

مثلا ورزش هایی مثل trx

یوگا پیلاتس شنا 

اگه شرایط باشگاه رفتن ندارید 

@EleniFit

اینو توی یوتیوب سرچ کنید 

همین چنلی ک براتون ارسال کردم ک پیلاتس و با هیت قاطی کرده یعنی وزنه نمیزنید  وزن بدن خودتون روی عضلاتتونه 

اما یادتون باشه ورزش دیسیپلین میخواد رژیم اراده  میخواد برای همینه اکثر بدنا داغونه فیت نیست

من پنج سال دارم ورزش میکنم از تایمی ک کنکور دادم

سرد بود ورزش کردم

گرم بود ورزش کردم

پریود بود ورزش کردم

مکمل نداشتم ورزش کردم

لباس و کفشم اوکی نبود ورزش کردم

التهاب زانو گرفتم ورزش کردم

دیسک کمر کرفتم ورزش کردم

اتوپیامو کنترل کردم 

چون حالم از اون بدنی ک داشتم بهم میخورد

پس توقع ی چیز راحت نداشته باش اما نگو نشدنیه! 

من نوجوونیام که جنب جوشم بیشتر بود اهل ورزشم بودم وزنم نرمال بود اما چند ساله بی تحرکی اومد سراغم و افسردگی و....

وزنم خیلییی کم شد طوری که الان ۱۰ کیلو کمبود وزن دارم!

اصلا انگار جذب بدنم اومدش پایین هرچی بخورمم اثر نمی‌کنه فقط ذهنم برمیگرده چند سال پیش که ورزش داشتم و ایده آل بود بدنم

من نوجوونیام که جنب جوشم بیشتر بود اهل ورزشم بودم وزنم نرمال بود اما چند ساله بی تحرکی اومد سراغم و ...

چرا دوباره ورزشو شروع نمیکنید؟ 

ورزش علاوه بر جسم واسه روحم عالیه

تمام روانپزشکا در کنار داروهایی که میدن هم میگن ورزش کنید حتما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دوباره ورزشو شروع نمیکنید؟ ورزش علاوه بر جسم واسه روحم عالیهتمام روانپزشکا در کنار داروهایی که م ...

دقیقا باید به تنبل بودن و کز کردن همیشگیم غلبه کنم واقعا نیاز جسم و روانم رو به ورزش حس میکنم 🥺💘

ببین 90 درصد قبولیا پشت کنکورین پس سختش نکن چون سال قبل نخوندی ک نشدهمن 1400 کنکور دادم 274 منطقه 2 ...

مشخصه علاقه به دارو داشتی که رفتی زمین چند زدی

کاربر مرد غمکین بنده هستم

درصد هات رو میتونی بگی

دقیق یادم نیست حدود 60 بودن

فقط این ک ریاضی 1400 تا قبل 402 خیلیی سخت بود من اون خیلیی کمکم کرد چون اونسال رتبه یک 55 زده بود کلا میانگین کم بود من 60 زدم بخاطر همین خیلی تاثیر داشت