2777
2789
عنوان

بچه هفت ماهه دارم میخوام جدا شم

950 بازدید | 66 پست

هشت ساله ازدواج کردم ی بچه هفت ماهه دارم تو این هشت سال زندگی خوبی داشتیم خیلی بحث و دعوا نداشتیم ولی خب از اول اخلاقش یکم تند بود ک حوصله ب خرج میدادم باهاش خوب برخورد میکردم باهاش راه میومدم حتی دوران بارداری هم زندگیمون اوکی بود ولی بلافاصله بعد بدنیا اومدن بچم همچی بهم ریخت خیلی از هم دور شده بودیم خیلی حوصله همو نداشتیم بازم چند دفعه سعی کردم عین قبل باشیم ولی نمیشه خیلی سرد و دور شدیم از هم تا پری شب سر ی چیز چرررررت دعوامون بالا گرفت و دوبار سعی کرد خفم کنه(دست گذاشته بود رو دهنم و فشار میداد جوری ک کل صورتم کبود شد)اون وسطا چند بارم هولم داد رو زمین سریع زنگ زدم داداشاش اومدن و اونم زنگ زد بابام گفت زود بیا دخترتو ببر نمیخوام اگه نیای تا صبح سرشو میبرم داداشش چون خونش نزدیکمونه زود رسید بنده خدا با لباس خونگی ی خیابون دوییده بود تا خونمون 

بابامم ی ربع بعد رسید داداشش اصرار کرد ک برم خونه اونا بمونم تا عصبانیت جفتمون بخوابه ک بابام نزاشت آورد خونه خودش 

داداشش کاملا طرف من بود 

بین دعوامونم شوهرم گفت فک کردی ی شکم زاییدی میتونی سوارم شی ده تا هم بزایی برام مهم نیس 

بعدم گفت بچتم وردار ببر ن خودت مهمی ن بچت(با اینکه همه میدونن عاشق بچمونه حتی یکم اگه گریه کنه حوصلش بهم میریزه الان تعجب میکنم چطور این دو روز طاقت آورده ندیدتش اونی ک سرکار میرفت لحظه ب لحظه فیلم و عکس میخواست از پسرم)

الان اگه بخواد میتونه بچه رو ازم بگیره؟من بدون بچم قطعا میمیرم

ی ماشین و خونه بنامشه مهریمو بزارم اجرا چقدرشو میتونم بگیرم؟

توروخدا راهنمایی کنین خیلی سردرگمم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

سریع تا طلاق پیش نرو دعوا همیشه هست بابا.شمام همه زندگیتو نزار پا بچه داری هرکاریم میکنی هی نگو من گرفتاربچم.نمیرسم چون بچه تو دستبالمه ازاین حرفا.مام بچه داریم یکی نه دوتا سه تا.قرارنیست شوهر کادو پیچ کنی بزاری طاقچه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شما این اتفاق برات نیفتاده خیلی از خانواده هایییکه تا خانمه زایمان میکنه بعدش تا یه سال بحث پیش میاد از مشاوره کمک بگیر گلم میدونم شما الان نیاز به محبت از طرف همسرت داری و شرایط سختی داری اما دائمی نیست حتما از مشاوره کمک بگیر 

سریع تا طلاق پیش نرو دعوا همیشه هست بابا.شمام همه زندگیتو نزار پا بچه داری هرکاریم میکنی هی نگو من گ ...

دعوای اصلی ما سر بددهنیشه بارها گفتم هی هرچی میشه فحش نده 

مامان و بابامو فحش میده حالم ازش بهم میخوره 

همین حرکتش نمیزاره بهش نزدیک شم

اگر ممکنه یه مقدار صدقه بدیدو قربانی کنید عجیبه این خشم در لحظه ان شاالله بلا ازتون دور باشه

آخه مردایی هستن که خانمشون  آرومشو ن میکنه اوخت تا حال روحیه این خانم بد شه اون مرد بلد نیست چه طوری محبتشون نشون بده 

فقط شما این اتفاق برات نیفتاده خیلی از خانواده هایییکه تا خانمه زایمان میکنه بعدش تا یه سال بحث پیش ...

وقتی درک نمیکنه اصلا چ کنم

بالاتر گفتم مشکل اصلی من چیه بخون عزیزم

آخه مردایی هستن که خانمشون آرومشو ن میکنه اوخت تا حال روحیه این خانم بد شه اون مرد بلد نیست چه طوری ...

اره همینه دقیقا

چون همیشه اون ک عصبی شده آروم بودم حتی باهام دعوا هم کرده ب روش خندیدم و بحثو کش ندادم الانم انتظار داره همین باشه ولی واقعا الان حوصله قبلو ندارم 

از خودم تعریف نمیکنم ولی واقعا خانواده شوهرمم میدونن سر سوزنی مقصر نیستم

یکم صبر کنید تا هر دو تون آرام بشین بعد اگه میتونید خودت و شوهرت برید پیش روانشناس ،برای طلاق خمیشه ...

اتفاقا دلیل اصلی جداییم بخاطر بچمه اصلا کنترل خشم نداره

شوهرت معتاد شده ببین کی گفتم چیزی میزنهمنم بعد هشت سال بچه دار شدم اولش گل و بلبل بود بعد بچه سرد شد ...

ن از اون جهت مطمئنم ازش 

ببین اون خانم بالاتر درست گفت تا الان حال اون ک بد بوده من آرومش کردم الان ک واقعا من حالم بده کوچیکترین درکی نداره انتظار داره زندگی همون نظم سابقو داشته باشه