2777
2789

در روز خیلی تاپیک درمورد کاهش وزن میبینم ک بعضیا به خودکشی هم فکر میکنن 😐 پس اول اینکه آروم باشید

کاهش وزن با رژیم انجام شدنیه.. منتها ی رژیم درست و حسابی نه اینا که سرخود میاین غذا رو کم میکنید و فستینگ میگیرید و این داستانا.. 

اگر دسترسی به پزشک یا فردی ک قابل اعتمادتون باشه ندارید

شمارو با چت gpt آشنا میکنم 😂 (مشاور خودم در تمام زمینه ها) 

میرید توی برنامه به عنوان مثال مینویسید 

خانم هستم با وزن 106 و قد 174 میخوام به وزن 58 برسم روزی یک ساعت ورزش پیلاتس انجام میدم اگر حساسیت غذایی یا بیماری مثل التهاب زانو دارید هم بنویسید در اخر بنویسید به من برنامه غذایی یک هفته ای بده 

کامل واستون میفرسته تمام روزهارو

حالا مثلا میبینید نوشته ی جا آواکادو یا ی چیزی ک در دسترستون نیست مینویسید واسش که من توانایی خرید فلان چیزو ندارم جایگزین کن.. با خوراکی که کالری مشابهی داشته باشه برنامتونو ادیت میکنه و بهتون میده

همینطور هر هفته انجام بدید

وزنی ک گفتمم واسه خودم بود من از 106 رسیدم 57/8

پس بهونه نیار.. 

(راجب ورزش ی تاپیک دیگه میزنم بیا اونجا) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکلی با رژیم ندارم. اینقدر مطالعه کردم در موردش که خودم به راحتی رژیم طراحی میکنم. برای اطرافیانم رژیم طراحی کردم و با همون رژیم طی سه چهار ماه ۲۲ کیلو هم کم کردن. ولی خودم اصلا وزن کم نمیکنم حتی با سختترین رژیم ها.

من مشکلی با رژیم ندارم. اینقدر مطالعه کردم در موردش که خودم به راحتی رژیم طراحی میکنم. برای اطرافیان ...

خب اینکه تو 3 ماه 20 کیلو کم کنی خودش خیلی خوب نیست

اما راجب خودتون راستش نمیدونم بنظرم دکتر خیلی بهتر میتونه کمک کنه با انجام ازمایشات ببینه چرا اینجوریه 🤔

خب اینکه تو 3 ماه 20 کیلو کم کنی خودش خیلی خوب نیستاما راجب خودتون راستش نمیدونم بنظرم دکتر خیلی بهت ...

اون کاهش وزن همراه با عضله سازی عالی بود چون ورزش هم میکرد. البته چون مرد بود اینقدر کم کرد. من خیلی زیاد مطالعه داشتم در مورد تغذیه. مشکل خودم اینه بدنم حتی حاضر نیست یک گرم چربی بسوزونه. تا حد مرگ بیحال میشم ولی چربی استفاده نمیشه. دکتر خیلی رفتم. آزمایشام همه نرمال و عالیه. آخرش دکترا میگن غذاتو کم کن، ما نمیدونیم چرا اینجوره. ولی من کلا کم خوراکم. فقط بدنم خیلی ذخیره میکنه. آخرین دکتری که رفتم گفت بیا بهت دارو بدم ولی چون بچه شیر میدم قبول نکردم. ولی واقعا خسته کننده شده برام. خیلی ساله درگیرشم و همه ی انرژیم داره صرف این موضوع میشه.

اون کاهش وزن همراه با عضله سازی عالی بود چون ورزش هم میکرد. البته چون مرد بود اینقدر کم کرد. من خیلی ...

نمیدونم عجیبه 🥲

ولی اره تن به دارو و عمل ندی ک خیلی بدتره

اینم اضافه کنم ک در کنار اینکه تمام سعیو میکنید از رژیم غذاییتون ویتامین هارو دریافت کنید 

با توجه ب نیاز بدن و مقداری ک توی غذاتون هست باید مکمل های ویتامین ب، دی، آهن، امگا و منیزیمم مصرف شه

ک دچار ریزش مو و مشکلات دیگه نشید