یه مسئله ای پیش اومد تاپیک قبلم چون دستم بند بود نتونستم درست توضیح بدم
بچه ها من پسرم کلاس دومه بعد امروز از مدرسه باناراحتی اومد گفت همه بچه ها ماژیک معلم رو تموم کردن یکیش دست من بودبه ها انداختن گردنم خانم زدم منو گفت خانم همه بودن فقط من نبودم گفت اخم کرد گفت بیاتابلو روپاک کن پسرمم ترفت بزور بردش و تابلو پاک داد دست پسرم وپاک کرد بعد امروز زنگ زدم ب ندیر گفت ن نعلم همچین کاری نمیکنه گفتم آره فقط پسرم دروغ میگه تااهمین الان باش صحبت کردیم دیگ دست ب ماژیک نزن وبراش توضیح دادم زنگ زدم نعلم گفتم جریان چیه پسرم ناراحته اولش باخنده گفت بعد گفتم من از مدیرم پرسیدم گفت خانم طلبکاری هستی گفتم خانم من زنگ زدم اگ پسرم اشتباه کرده عذر خواهی کنم گفت بروبابا وقطع کرد الان بنظرتون فردا چکار کنم پسرمم همش میگه خانم دعوا م میکنه امروزم بام قهر کرد استرس داره پسرمم میگه مامان دروغ نمیگم اونا اینطوری میگن منو مقصر نشون بدن بخدا دروغ نمیگم اونام میگن ن ما همچین کاری نکردیم پسرمو میشناسم ناچیزی نباشه نمیگه باشم گفتیم تو هرشرایطی راستشو بگو دروغ بگه بده بخدا راستم میگه الان مدیر گفته خودم فردا بیا مدرسه حلش کنیم پسرمم میگه مامان باورم کن الکی نمیگم به خدا معلم داره الکی میگه