2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم از تک فرزندی در بیام

275 بازدید | 35 پست

حقیقتا ب اینده ک فکر میکنم میترسم،اگه خواهر یا برادر داشتم مدام بغلش میکردم و هر جا نیاز بود کمکش میکردم،اونم به من کلی امید و انرژی میداد... 

ولی حیف الان دیگ خیلی دیر شده، 

بخاطر شرایط مالیم نمیشه بچه دار شد کلا‌، 

مامانا اگه وضع مالیتون خوبه اجازه ندید فرزندتون تک فرزند بمونه خیلی بده

به مامان بابات بگو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه

چند سالت هست

من ی پسر 15 ساله و ی دختر 9 ساله دارم و چند ساااله به شدددت ی بچه دیگه میخام

حالا که همسرم هم موافق شده میگم دیگه فاصله شون خیییلی زیاد شده و به درد هم نمی خورن

من خودم تو یه خانواده پر جمغعیت ۸ نفره بزرگ شدم قبلنا خیلی حسرت تک فرزند ها رو میخوردم اما الان از داشتن خواهر و برادر زیاد خدا رو شکر میکنم مخصوصا زمانهایی که مادرم مریض بود اونها مثل یک مادر مراقبم بودم 

موقع زایمانم که مادرم عمل قلب باز انجام داده بود و نتونست بیاد این خواهرانم بودند که بدادم رسیدند و هوام رو داشتند

❤❤❤
کاش منم تک فرزند بودم کااااش انقد به مامانم التماس نمیکردم واسه بچه دوم

مشکلت چیه ؟

منم اصرار کردم الان مث سگ پشیمونم

اونموقه ۱۰ سالم بود

این خواستمو سریع انجام دادن الان اگ یچی دیگ میخاسم کلی طول میکشید