2777
2789
عنوان

بداخلاقا نیان لطفا فقط خانومای باشخصیت و خوش اخلاق بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 188 پست
سلام بچه ها منم تنهام تو خونه چند روزه خاب ندارم شب ها از ترس زلزله ای خدا کمک کن 

شما کجایین؟

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی امروز خیلی خوبم هلیا جونم ❣❣❣

خدارو شکر خوبی عشقم 💖💖💖سوگل یه سوال بپرســـــم?😃

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

بازم که منو صدا زدید ای بابا

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..
خدارو شکر خوبی عشقم 💖💖💖سوگل یه سوال بپرســـــم?😃

۴ تا بپرس😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اردبیل 

منم  استر س دارم مخصوصا شبا 

نمیدونم چرا اکثرا شبا زلزله میاد 

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...
۴ تا بپرس😅

باشه

متولد کدوم سالی?مال کدوم شهری?تولدت کدوم ماهه?دیگـــــه😋مجرردی?

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
منم  استر س دارم مخصوصا شبا  نمیدونم چرا اکثرا شبا زلزله میاد

خدا دیگه خسته شده از اینهمه بی تفاوتی بنده هاش از گناه فساد دیگه چکار کنه ناراحتش کردیم 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

اون شبی کا زلزله اصلی اومد قبلش حیاط خونه ما دو تا گربه نزدیک یک ساعت با صدای بلند شبیه اینکه دعوا کنن  ناله میکردن 

به طوهرم گفتم چییا گفت چیزی نیست دعوا میکنن و بعد رفت کلاس زبان بعد ازونم صداشون باز میومد نگاه کردم دیدم دعوا ندارن فقط دارن صدا در میارن

یک ساعت بعدش زلزله اومد تازه فهمیدم چرا داشتن ناله میکردن حیوانات زودتر میفهمن

بازم که منو صدا زدید ای بابا

سلام عزیزدلم😍😍

باشه متولد کدوم سالی?مال کدوم شهری?تولدت کدوم ماهه?دیگـــــه😋مجرردی?

من سوگل ۲۱ سالمه اهل طهران و مجردم 😊

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
منم  استر س دارم مخصوصا شبا  نمیدونم چرا اکثرا شبا زلزله میاد

سهیلا شهر ما رو گسله اینحا خیلی زلزله میاد ، خیلیا. یعنی هر وقت هوا یه دفه خیلی گرم یا خیلی سرد میشه مطمئنیم که شب باز زلزله میاد . 

خیلی شبا شده که با استرس گذروندیم . ولی خب کاری هم از دست ادم برنمیاد دیگه ، یه خرده باید حواستو از قضیه پرت کنی که استرست کم بشه .

اون شبی کا زلزله اصلی اومد قبلش حیاط خونه ما دو تا گربه نزدیک یک ساعت با صدای بلند شبیه اینکه دعوا ک ...

حیوونا نهایتا چند ثانیه زودتر میفهمن زلزله رو عزیزم ، نه از چند ساعت قبل 

من سوگل ۲۱ سالمه اهل طهران و مجردم 😊

😍😍😍😍😍