2777
2789
عنوان

بداخلاقا نیان لطفا فقط خانومای باشخصیت و خوش اخلاق بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 188 پست

وای بخدا الان باز احساس لرزش کردم 

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ۳ ریشتر بود  ولی نمیدونم چی میخاد بشه  چرا تموم نمیشن الان پنج روز بیشتر از اول ...

نه جانم ، نترس ، 

اتفاقا این زلزله های کوچیک باعث میشه زلزله بزرگ نیاد . 

هیچی نمیشه عزیزم ، به خودت استرس نده

ببینم سایت لرزه نگاری چند دقیقه دیگه اینم اعلام میکنه یا من اشتباا کردم

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...

بچه ها شما استرس ندارید؟

بیا یه بوس بده ببینم این قلب شکسته چیه ؟؟؟

سلام سوگل😀😀😀😀😀😀

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
سلام تازه واردهای تاپیک😉

سلام👋👋👋👋

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
سلام سوگل😀😀😀😀😀😀

سلام زندگی سلام 😍😘😄🤗چطوری تو؟؟؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سلام زندگی سلام 😍😘😄🤗چطوری تو؟؟؟

عالی عشقم😍😍😍😍تو خوبی?

عالی عشقم😍😍😍😍تو خوبی?

عالی امروز خیلی خوبم هلیا جونم ❣❣❣

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
سهیلا واقعا سخته درکت میکنم

خیلی  

این چند روز بقیه استانا بعد از زلزله اصلی چیزی حس نکردن ولی اینجا هی ادامه داره 

همش میترسم اینا هشدار باشه که یه اتفاقی تو راهه

امشب به شوهرم گفتم احساس میکنم داره قیامت میشه