یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم قرارنیست باهرکسی دوست شدی به ازدواج ختم بشه هیچ وقت نپرس خودتوکوچیک نکن اتفاقاهمش بگوفقط دوستی ...
خب ادم به قصد ازدواج دوست میشه اگه به درد هم نمیتوردیم جدا میشیم ... لین خیلی بی احترامیه که بگه فثط میخوام باهات دوستی کنم بعدشپ مثل اشغال بندازمت دور و برم با دختری که مامانم انتخاب میکنه ازدواج کنم :/
میخوام توی قرار دوم بپرسم ازش از ازدواج نمیگم ولی میخوام بگم از روابط یکی دو روزه بدم میاد و قصدش و ...
میتونید چیدمان سوال رو جابجا کنید به جای اینکه بگید قصدتون از این رابطه چیه بپرسید چرا من رو انتخاب کردید اگر بیشتر حرف هاش حول ظاهر و اینکه در کوتاه مدت چه ویژگی هایی دارید بود خب مشخصه نگاهش بلند مدت نیست اگر از ویژگی های یه زندگی بلند مدت گفت مثل حالا حیا و خانواده مدار بودن و سالم بودن و... خب مشخصه خواسته ش یه رابطه بلند مدته