2777
2789
ب شما هم صاف نيس دست كه ميزنين انگار جوش در اومده ولي جوش نيست

اره😭😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي راه كار نداره اين خواننده ها چه غلطي ميكنن مث مال بچه ها صافه

لیزر میگن کردن خاهر

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
هزينش چقد شد

من يجا رفتم سه جلسه دكتره بي انصاف جلسه اي يك و نيم ازم گرفت ولي يجا ديگه رفتم خيلي هم عاليه كل بدنو با پونصد تومن انجام داد خيلي راضي بودم

اشتباه ترين آدم زندگيم درست ترين درس زندگي رو بهم داد

اپیلاسیون خیلی مضرتر از هر روش دیگه ایه

ژیلت که زیر میکنه مو رو و پوستم خشک میکنه

اپیلاسیون هم پوست و به مرور شل میکنه و موهای زیرپوستی رو زیاد میکنه و روی زیر بقل و بیکینی واقعا خطرناکه

بهترین و سالم ترین راه لیزره

هر چقدرم پوستتون روشن باشه، بهتر جواب میده

من يجا رفتم سه جلسه دكتره بي انصاف جلسه اي يك و نيم ازم گرفت ولي يجا ديگه رفتم خيلي هم عاليه كل ...

خب يبار ميرفتي از اون دستگاه ليزرا كه خونگيه واس خودت ميخريدي مارك فيليپسش با ضمانت يك و نيم در مياد

من چون خيلي پرمو بودم الان خيلي راضي هستم راحت شدم واقعا 

منم پر موم باید برم لیزر