2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 2139 بازدید | 146 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عجبم   به همه زنان می شود مادر گفت ؟ چه جوری دلش اومده به شما    نمیدونم چی بگم ...

فقط بگو خدا جوابشونو بده عزیزم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حتنا خیلی اخلاقش خوبه ن  یکم از خوبیاش میگی

برای بیانِ خوبیش فقط بگم باوجوده دستاش که سوخته الان رفته سرکار 

راننده ماشین سنگین هست

دکتر گفته تا یکسال نباید کارکنی

ولی فقط بخاطر من اینهمه سختی رو به جون میخره

وقتی هم گلایه خانوادشو پیشش کردم گفت خانومم خودم کوچیکتم

ای خداعزیزه همه رو حفظ کن 

حافظِ شوهره منم باش آمین

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برای بیانِ خوبیش فقط بگم باوجوده دستاش که سوخته الان رفته سرکار  راننده ماشین سنگین هست دکتر ...

خدا حفظش کنه برات 😍😍😍😍

ببخشید ی سوال صورتش هم سوخته 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
برای بیانِ خوبیش فقط بگم باوجوده دستاش که سوخته الان رفته سرکار  راننده ماشین سنگین هست دکتر ...

امين🙏روزاي قشنگش هنوز مونده🌹

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم خودتو همسرت چند سالتونه؟؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
خدا حفظش کنه برات 😍😍😍😍 ببخشید ی سوال صورتش هم سوخته 

فدات شم گلم

اره صورتش هم سوخت طوریکه خدا نصیب نکنه روزی که به زور التماس کردم تا برم پیشش و توی بیمارستان بردنش حمام و باند صورتشو باز کردن

وااااییی من از ترس میلرزیدم بخودم میگفتم خدا یا این عشقِ منه؟

این شوهره با ابهتِ منه؟؟؟

بعد میگفتم تو که صورتت چیزی نشده جانا

ایمطوری میگفتم که بهش روحیه بدم

ولی الان خدارو شکر اصن معلوم نیست کهصورتش سوخته خدارو شکر

عزیزم خودتو همسرت چند سالتونه؟؟

من 25 شوهرم 34سالشه عشقم

فدات شم گلم اره صورتش هم سوخت طوریکه خدا نصیب نکنه روزی که به زور التماس کردم تا برم پیشش و توی بیم ...

عزیزم عشق واقعی یعنی این 

خوشبختیت مستدام 

فقط من متوجه نشدم چرا  شوهرت سوخت 

تو پمپ بنزین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
عزیزم عشق واقعی یعنی این  خوشبختیت مستدام  فقط من متوجه نشدم چرا  شوهرت سوخت  ...

نه عزیزم توی پارکینگ ماشین سنگین هایی سوخت که بارشون گازوییل بود و از دوطرف نزدیک پمپ بنزین و پمپ گاز بود

طوریکه اگه فلکه گاز رو نمیبست کلِ شهرک میرفت هوا