2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیان...

| مشاهده متن کامل بحث + 2138 بازدید | 146 پست

عمرا اگه زنش میشدم هم بخاطر خودش هم خانوادش خریت محض بوده ازدواجم با همچین فردی با این حر بی فرهنگی و بی منطقی خودش و خانوادش .خدا نه از خودش نه از خانوادش نگذره با دوز و کلک و دو رویی اومدن جلو بدبختم کردن ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خخخخ

خوب خیلی غیرتیه وقتیم عصبانی میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه ازین کاراش بدم میاد همین دوتارو تغییر میدم فقط😁😁😁😁

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرا اگه زنش میشدم هم بخاطر خودش هم خانوادش خریت محض بوده ازدواجم با همچین فردی با این حر بی فرهنگی ...

کاش ادم خیلی چیزارو میدونست😢

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
خوب خیلی غیرتیه وقتیم عصبانی میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه ازین کاراش بدم میاد همین دوتارو تغییر میدم ...

شوهر منم وقتی عصبانی میشه ب معنای واقعی یه دیوونه میشه ..اصلا رو اعصابش تسلط نداره

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
کاش ادم خیلی چیزارو میدونست😢

کاش خدا واسه بعضی مسائل دکمه بازگشت میزاشت هرچند مشکلات و بدبختیه ماها نتیجه انتخابای اشتباه خودمونه ولی وقتی یکی با ظاهرسازی و دروغ جوری میاد جلو ک هیچکس راجبش بد نمیگه آدم چه بدونه چه حیوونی پشت این نقاب معصومیت و مظلومیت کمین کرده 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
شوهر منم وقتی عصبانی میشه ب معنای واقعی یه دیوونه میشه ..اصلا رو اعصابش تسلط نداره

خیلی بده خب من وقتی عصبانی میشه حالم بد میشه میرم زیر سرم از دادو بیداد میترسم😢

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

قبلا اره ولی از دیشب ک فهمیدم شوهرم چقدر هوس بازه حالم ازش بهم میخوره کاش هیجوقت باهاش ازدواج نمیکردم کاش دوتا بچه نمیداشتم ...دیگه بهش اطمینان ندارم چقدرررررر بد خدایااااااا 

کاش خدا واسه بعضی مسائل دکمه بازگشت میزاشت هرچند مشکلات و بدبختیه ماها نتیجه انتخابای اشتباه خودمونه ...

خدا به زندگی هممون ارامش بده