2777
2789
عنوان

چجوری جواب رد بدیم😩😩😩

411 بازدید | 34 پست

خدایا خیلی زشت شد این خواستگارم اومد اصلا چهرش به دلم نشست ولی خانوادش خوب بودن مادرامون دوست بودن 

جلسه اول که خواستگاریم نبود مادربزرگشم اورده بودن واقعا زشت شد چجوری بگم نه اخه😓😩

دیگه اصلا خواستگار راه نمیدم خونه کاش منم رو شو داشتم بایکی دوست میشدم😓

حالا کسایی که تجربه دارن چجوری رد کنیم واقعا جز چهره دلیل دیگه ای نداریم واسه رد کرنش چی بگیم خیلی زشت نشه ؟؟؟

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

درس و کار بهونه کن

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر دوستش نداشتی اصلا توی رودربایستی نباش مودبانه و محترمانه بگو خوشم نیومد مثلا

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اگه کلا با دیدن چهره اش حالت تنفر گرفتی سریع رد کن محترمانه اما اگه دو دلی چند جلسه رفت و آمد کنید شاید اخلاق و رفتارش جوری بود که باعث شد برات جذاب بشه نهایتاً خوشت نیومد میگی تفاهم نداشتیم

میخوای‌برای اینکه یه وقت زشت نباشه بهش برنخوره زنش شو !!

خب به دلت ننشسته رد کن دیگه 

حتی کل ایل و تبارش هم جلسه اول اومدن وقتی نمیخایش خب نمیخوای دیگه 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 
عزیزم اگر دوستش نداشتی اصلا توی رودربایستی نباش مودبانه و محترمانه بگو خوشم نیومد مثلا

اخه زشت نیست؟ اگر پرسیدن چرا فقط بگم چهره به دلمن ننشست؟🥲

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛