2777
2789
عنوان

چجوری جواب رد بدیم😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 34 پست
اگه کلا با دیدن چهره اش حالت تنفر گرفتی سریع رد کن محترمانه اما اگه دو دلی چند جلسه رفت و آمد کنید ش ...

نه کلا چهرش رو نپسندیدم

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو میخواد ادامه تحصیل بده و درسشو ادامه بدهمن واقعا قبول دارم ظاهر باید ب دل بشینه ولی خب میدونی اخ ...

همه چیزش خوب بود ولی چهره نه 

ادامه تحصیلد اینارو که نمیشه بهانه کرد چون پذیرفته مگر بگم واسه کار میرم شهر دیگه 😶

خب با خانواده در میان بذار و جواب رد بده منتها به اونا نگن به خاطر چهره بوده

اره مادرم خودش نپسندید اصلا چهررو ولی چون دوستن باهم مونده چطور جواب بده که ناراحتم نشن

همونه که لوپوس داره؟ بخاطر بیماریش ردش کن شک نکن خودت بیماری چیزی داشتی سمتت نمیومدن هزار سال

نه این یکی دیگس هیچ ایرادی نداره جز چهرش 

حداقل الان

فقط معیارت طاهر نباشه چون بعد یه مدت عادی میشه اگه طرف خوش قیافه باشه ولی رفتارش بد باشه و بدبخت بشی ...

حتی اگر اصلا بدل نشینه؟ شما بودین چهرش و اندامش کلا معقول نبود واستون بهش فکر میکردیم؟🥲یعنی عادی میشه واقعا؟