2777
2789
عنوان

تقصیر من بود ❓

193 بازدید | 37 پست

من یه دوستی داشتم.. اماخب همش میومد زیرآب بقیه همکلاسیامو میزد 

میگفت براشون نقاشی نکش، رمان ننویس باهاشون حرف نزن مسخرت میکنند منم حرفاشو باورنکردم (چون دوتامون آدم تنهایی بودیم من بهش گفتم ساده‌لوح نیستم حرفت روباور کنم، اصلا اوناهمچین کاری نمیکنن)

بعد من رفتم حرف دوستمو به بقیه همکلاسیام که راجبشون بود منتقل کردم گفتم فلانی درموردتون اینجوری میگه

دوستم یجوری نگاهم کرد (البته من اونو به عنوان دوستم درنظر نمیگیرم طرف واسه خودش ارزش قائل نیست، وگرنه من میخواستم باهاش قطع رابطه کنم)

حالا یه حرفای دیگه هم زده که ادامه داره.. میخام بقیه‌اش هم برم به همکلاسیام بگم

کاربدی کردم؟ یه بهونه‌شد که ولم کنه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐آدم حرف اینور اونور نمیبرهخودتو خراب کردی!!!

اون خودشو خراب کرد حق نداشت درمورد همکلاسیان اینجوری بگه

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

حالا اون میاد زیراب بقیه رو میزنه هیچبنظرم شما نرو به دوستات حرفاشو منتقل کن. بیخیالش

چرا بیخیال بشن حالا ؟ همچین آدم مفت‌خور و بیشعور حقشه اونم یه درس عبرت میشه واسش 

ببخشید یه سوالی واسم پیش اومدواسه همکلاسیات رمان مینویسی!؟😳نقاشی میکشی؟! خب پس درس چی؟

ارهه مشکلش چیه 😐👍🏼

اخه اون خودشو خراب کرده تو برا چی بخوای خودتو خراب کنی پیش بقیه؟

نه من که خودمو خراب نمیکنم حرفاشو منتقل میکنم

دارشون نزده که یه حرفی گفته اونم رو هوا !میخواستی باور نمیکردی😐 چرا گزاشتی کف دست اونا؟

من از اولشم ببین.. دنبال بهونه بودم با اون ادم قطع رابطه کنم

بالاخره من که آتو ندادم بهش