2777
2789
عنوان

پریود بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 80 پست

من کورتاژ شدم. دکتر زنان و زایمانم گفت سه ماه. یه دکتر طب سنتی هم رفتم. اون گفت اگه کورتاژ نشده بودی ۴۰ روز کافی بود(میشناسم کسایی رو که حدود ۴۰ روز بعد سقط باردار شدن و نی نی سالم آوردن.) ولی حالا که کورتاژ شدی باید سه ماه صبر کنی. دیگه منم تا الان صبر کردم. البته سونوگرافی دادم و تو هم اگه ندادی حتما بده مطمئن شی هیچی نمونده. آزمایش و اینا هم دادم همه رو بردم دو سه دکتر نشون دادم و گفتن آماده ای برای بارداری. ان شالله از این ماه اقدام میکنم. برات دعا میکنم عزیزم. ان شالله هیچکس مثل ما این تجربه سخت و تلخ رو نداشته باشه و همه و ما هم نی نی های سالم به دنیا بیاریم.

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
سلام منم سقط داشتم سه ماه پیش. میفهممت. خیلی ادم میترسه. ولی نباید بذاریم این ترس بهمون غلبه کنه. چ ...

من تازه 12 هفته بودم که با خون ریزی رفتم ببمارستان که بعد سونو گفتن تو ده هفته مرده بوده نه من کورتاژ نشدم خودش تو خونه بدون دارو و هیچی سقط شد خدارو شکر سقط از نظر جسمی اذیتم نکرد ولی روحی چرا خیلی 😢شما الان که سه ماه گذشته میخوای اقدام کنی؟

سوگل و سونیا نفسهای مامان🩷🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بعدش باردار شدید؟من هم دوماه بعد سقط اقدام کردم الان دوماهه که اقدام کردم ولی نشد خیییلی دوست د ...

دو ماه که چیزی نیست عزیزم. میفهمم تحملش سخته مخصوصا بعد یک بار سقط. ولی آرامش و توگل بهترین راهه.

دو ماه که چیزی نیست عزیزم. میفهمم تحملش سخته مخصوصا بعد یک بار سقط. ولی آرامش و توگل بهترین راهه.

آخه من سنم بالاست۳۷

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من کورتاژ شدم. دکتر زنان و زایمانم گفت سه ماه. یه دکتر طب سنتی هم رفتم. اون گفت اگه کورتاژ نشده بودی ...

دکترها چی بهتون دادن بخورین؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من تازه 12 هفته بودم که با خون ریزی رفتم ببمارستان که بعد سونو گفتن تو ده هفته مرده بوده نه من کورتا ...

عزیییزم

منم دقیقا ۱۲ هفته بودم. خدا رو شکر که اذیت نشدی.

البته منم با اینکه کورتاژ شدم ولی اذیت جسمی نشدم. ولی دقیقا روحی خیلی. همین الان دوباره بغضم گرفت.واقعا خدا برای عیچکس نخواد.

اما بعضیا رو هم دیدم تو ماه های بالا ۶ ماه، ۸ ماه بچه شونو از دست دادن. میگم باز مال ما سه ماه بوده. غصه نخور عزیزم.

آره دیگه ان شالله این ماه اقدام میکنم

من کورتاژ شدم. دکتر زنان و زایمانم گفت سه ماه. یه دکتر طب سنتی هم رفتم. اون گفت اگه کورتاژ نشده بودی ...

سونوی بقایارو دادم که پاک بودم خدارو شکر آزمایشهامم ماه دیگه میدم انشاالله.برات دعا میکنم که زود زود دوباره مامان شی و بارداریه خوبی داشته باشی گلم .آره واقعا امیدوارم هیچکس این تجربه وحشتناکو تجربه نکنه😢

عزیییزم منم دقیقا ۱۲ هفته بودم. خدا رو شکر که اذیت نشدی. البته منم با اینکه کورتاژ شدم ولی اذیت جس ...

آره شکر که اذیت نشدی و بازم شکر که بزرگتر نبود 😢

آخه من سنم بالاست۳۷

اشکال نداره عزیزم. واقعا خیلیا رو دیدم اطرافم و تو همین نی نی سایت که میگفتن تا روزی که استزس داشتن حامله نشدن. وقتی بی خیال شدن باردار شدن. خود منم ماهی که اون بار باردار شدم، ماهی بود که خیلی ریلکس بودم و آروم شده بودم. دقیقا همون موقع باردار شدم.

بیایید قرار بذاریم آروم باشیم و به خواست خدا اعتماد کنیم

به من یدوفولیک داده فعلا چون هنوز آزمایش ندادم خانمی چون استرس داری نمیشه  باید آرامش داشته باشی عزیزم .

برای سقط؟

چیزی ندادن. یه سره بردنم کورتاژ

بعدشم دکتر زنان فقط یه قرص آهن داد و فک کنم یه چرک خشک کنی چیزی. یادم نیست. ولی طب سنتی واسه تقویت بدنم خیلی چیزا داد.

دمنوش، شربت و...

اشکال نداره عزیزم. واقعا خیلیا رو دیدم اطرافم و تو همین نی نی سایت که میگفتن تا روزی که استزس داشتن ...

چقدر شما حرفات به آدم انرژی میده😊

برای سقط؟ چیزی ندادن. یه سره بردنم کورتاژ بعدشم دکتر زنان فقط یه قرص آهن داد و فک کنم یه چرک خشک ک ...

منظورم همون برای تقویت خودتون برای اقدام به بارداری مجدد

رنگین کمان شاد چه جوری خودت رو آروم می کنی

من توی این چهار ماه به اندازه ی ۱۰ سال پیر شدم😢😢😢😢