خوشحال میشم اگه بتونم کسی رو آروم و شاد کنم. من کلا روحیه شاد و خوشحالی دارم با وجود اینکه زندگیم معمولیه. بعد از اون ماجرا هم سعی کردم برگردم به خود قبلیم. یه کم سخت بود و گاهی کم میارم. اما هر روز سعی میکنم باز شاد باشم. اهل بیت خیلی کمکم کردن. این دو ماه محرم و صفر خیلی بهم آرامش و انگیزه داد و برام برکت داشت.
امیدوارم به حق امام حسین به حق کریم اهل بیت امام حسن مجتبی به زودی خبر بارداری هر دوتون رو بشنوم.
خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍
با اون نی نی تودلیت دعا می کنی که خدا لطف کنه بهم وزودتر بارداربشم واین بار بچم سالم بیاد بغلم😢😢😢😢
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به من گفت ۳ماه ولیمن دوتا پری بعدش اقدام کردم ۳ماه طول کشید منم فک میکردم باردار نشم یا بشم سقطب ...
دقیقا ترسی که من دارم
ولی همش می گم ترس یعنی ایمان به شر وتوکل یعنی ایمان به خدا
توکل به خدای مهربون
خدایا کمکمون کن واز سر گناهان ما بگذر
توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
[QUOTE=48300878]میشی عزیزم کاملا درکت میکنم خوب خودتونو تقویت کنین این سقطا از تخمک اسپرم هست باید حسابی تقویت شین[/QUOTE
باچی تقویت کنیم؟