2777
2789
عنوان

چقد بنظرتون این متن حقیقت داره

97 بازدید | 8 پست

به گمانم ترحم برانگیز ترین آدم ها آنهایی هستند که همه دنیاشون مدرک تحصیلی یا دانشگاه یا محل تحصیل‌شان شده.

آنهایی که تبدیل شدن به مدرک تحصیلی.

بگویی خودت را معرفی کن اول و تنها مدرک تحصیلی ارائه میدهند.

من ارشد مدیریت منابع ، من حقوق تهران ، من عمران و . . 

آدم های مدرک تحصیلی..

بنظرتون متن بالا در چ حد راسته واقعا این آدمها ترحم برانگیزن؟ خب بنظر من طرف زحمت کشیده نتیجشو دیده دوست داره بگه؟ شماچی

نه چه ربطی به ترحم داشت دقیقا؟ 

🔴 یه بار یکی از هم‌کلاسی‌ هام از استادمون پرسید که به نظر شما مدیریت کردن (یا کلا هر چیز دیگه) به ذات و استعداده؟ استادمون گفت:« من اعتقاد دارم آدمی که خودش رو باور داشته باشه، به هر چیزی که میخواد میرسه.. »  و این یکی از الهام‌بخش ترین جمله هایی بود که شنیدم. تکراریه ولی شاید چون از یه مرد بزرگ شنیدم. امیدوارم برای شما هم همینطور باشه 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته مدرک تحصیلی شخصیت نمیاره 

ولی خب کسی که زحمت کشیده تا مدارج بالا رفته یعنی اولویت براش تحصیل هست دوست داره با همین برند شناخت بشه، ملاک سنجش آدمای دیگه هم براش میزان تحصیلات هست

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

آدمایی ک کل زندگیشونو صرف درس خوندن میکنن ترحم برانگیزن  

ولی دیگه عادیه این همه زحمت کشیده یه جا خواست معرفی شه شغلشم بگه

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خب که چی؟

من خیلیا رو دیدم بعد یمدت معاشرت تازه لو دادن مدرکشون چه خفنه 

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

آدمایی ک کل زندگیشونو صرف درس خوندن میکنن ترحم برانگیزن ولی دیگه عادیه این همه زحمت کشیده یه جا خوا ...

خب منم همینو میگم چرا ترحم برانگیاون ادماییم ک خیلی درس میخونن مطمئنن ک بدبختیای الانشون ک پشت کنکور روزی چندساعت میخونن موندنی نیست ولی افتخار بعد کنکور موندنیخ