2777
2789

دخترا قیمت مناسب خوب میخام اینارو به نظرم خوبن اگه درحده اینا خوب میشناسید بازم بهم بگین لطفا و اگه دارینو تجربه استفادشم دارین نطرتونو بدین لطفا من ففط میخام چشمم پشتش و زیرشو سفید کنم بعد تناژ نخودی صورتی یا کرمی سفید خوبه؟

من اولین باره کانسیلر میخرم میشه کمکم کنین🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برندای الکی مثل ارت اسکین نخر چون معلوم نیست محتویاتش چیه کالیستا بهتره من قبلا داشتم الان گلدن رز میزنم راضیم 

اگر قیمت بالاتر میخوای میتونی بیشتر هزینه کنی میبلین بگیر

آرت اسکین یه مدت داشتم سبک بود 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

برندای الکی مثل ارت اسکین نخر چون معلوم نیست محتویاتش چیه کالیستا بهتره من قبلا داشتم الان گلدن رز م ...

اره دقیقاا منم ازهمین میترسم ارت اسکین فیکه تارت جهانیه و چینی کلا دلم نبود باهاش گابرینی دیدم تعریف میکنن کالیستا و گابرینی موندم کدوم 

بعد نمیتونم الان میبلین بخرم متاسفانه وگرنه اون خیلی بهترههه صدرصد

عه خوبه میگن چینیه یکم میترسم گل مزه اینا بزنمولی قیمتش خیلی خوبه

من به عنوان کرم پودر ازش استفاده می‌کردم . ریاد نزدیک چشم نمیزدم 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

اره دقیقاا منم ازهمین میترسم ارت اسکین فیکه تارت جهانیه و چینی کلا دلم نبود باهاش گابرینی دیدم تعریف ...

اره عزیزم کلا ارت اسکین خوب نیست فیک به درد نمیخوره پوست خراب میکنه ببین گابرینی هم دخترخالم داره من یه بار زدم از بافتش خوشم نیومد یجوری بود

زیر چشمت سیاهی که نداری زیاد؟اگر نداری فعلا همون کالیستا بگیر باز معتبر و خیالت راحته که چیه تناژ رنگ‌ صورتی هم داره فکر کنم یه سفید روشنم داره برند نوت هم کانسیلرش خیلی خوبه