الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم نوتو زدم یکم گرونه واسه الانم بنطرم برم سراغ همین کالیستا عزیزم بافتش یعنی چطور بود گابرین ...
ببین بافتش یجوری مات بود سخت فید میشد من خوشم نمیومد فلورمار هم دقیقا اینجوری بود دوستش نداشتم
اره چون بار اولته میخوای بگیری از همین کالیستا شروع کن سبک تره فقط حضوری بخر که رنگاشو تست کنی ببینی بعد حالا دفعه بعد این تموم شد یه مارک دیگه بگیر اگرم باهاش راحت بودی باز همینو بخر با بیوتی بلندر فیدش کن خط نمیوفته میتونی یکمم پودر فیکس بزنی روش اگر پوستت چربه
من آرت اسکین خریدم خیلی خوبه اتفاقا من پوستم خشکه رنگ بنفش خریدم واقعا عالیه و پخشندگی عالی داره و فرق اصل فیک اینه روی جعبه ی کیارکود داره خواستی بخری مثل برچسب هست به درش چسبیده و اصلا هیچ چیزی واسه چشمم اتفاق نیفتاده و خیلی از کانسیلر های قبلیم بهتره تارت هم خوبه اما گرونه گابرینی هم خیلی سنگینه و کالیستا هم یکم گرونه اما بدرد کسی میخوره که روش یچیزی بزنی یا خیلی کم استفاده کنی اما برای اونایی که ارایششون کمه آرت اسکین پیشنهاد میشه و اگه آرایش حرفه ای میکنی تارت و اگر آرایش سنگین میکنی گابرینی