2777
2789

چون قیمت اجاره مغازه خیلی بالاست میخام این کارو انجام بدم ولی نمیدونم از کجا باید شروع کنم. میخام يکم تغییر ایجاد کنم باید يکم سقف و دیواره ها ترمیم بشه 

به نظرتون میشه موفق شد تو این کار؟ 

کسی تجربه شروع کار به این صورتو داشته؟ 

تو هم محتاج خواهی ‌شد، جهان دار مکافات است...! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجوز چرا؟ خیلی ها تو خونه کار راه میندازن

کار داریم تا کار 

تو خونه ترشی و سبزی قورمه هم درست میکنن،گل سر و پاکت هدیه هم درست میکنن اینا مجوز نمیخواد 

کار شما هم اگه تابلو و بنر نزنی بیرون خونه، مجوز نمیخواد مثل خیاطای خونگی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

حالا بجز جواز کسب باید ببینی خونه تون جایی هست که مناسب بوتیک زدن باشه یا نهو اینکه انبار کجای خونه ...

نه به کوچه راه نداره ولی بغل خونه است و مانع رفت و آمد نیست 

نمیخام بنر بزنم ولی پیج فروش چرا 

حتی اگه در خونت میخوای باز باشه و رفت و آمد و خرید و فروش راه بیوفته بازم مجوز میخواد شاید خیلیا انجام بدن اما غیر قانونیه و مردم اطلاع میدن به اماکن و شهرداری 

مشکل اساسی شما اینه که خونتون مسکونی و مجوز تجاری نداره اونایی که کارگاهم میزنن تو خونشون باید مجوز بگیرن کارشناس میفرستن خیلی چیزا باید اوکی باشه تا مجوز بدن

خیلیام که مجوز ندارن یا دم به دم با پول دهن دولت رو میبندن یا همش ترس اینو دارن که هر روز بیان و پلمب کنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

کار داریم تا کار تو خونه ترشی و سبزی قورمه هم درست میکنن،گل سر و پاکت هدیه هم درست میکنن اینا مجوز ن ...

آره یه جورایی آنلاین شاپ میخام ولی توی خونه مزاحم نباشه واسه همین انبارومیخام درست کنم 

آره یه جورایی آنلاین شاپ میخام ولی توی خونه مزاحم نباشه واسه همین انبارومیخام درست کنم

اینجوری باشه که مشکلی نداره