2777
2789

روزی یه ساعت بیشتر باخواهرم حرف مبزنیم شارژ نمیرسونیم دیگه یه برنامه باشه بدون فیل شکن با سرعت بالا حرف بزنیم اون گوشیش آیفونه چه برنامه ای میشه نصب کنیم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
روبیکا

آیفون میتونه‌نصب کنه؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسم بوتیم Botim به گوشت نخورده که اینقدر هزینه ی تلفن ندی؟؟؟؟

با گوگل میت هم میتونی ویدیو کال کنی

هر دوشم فیل تر شکن نمیخواد

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
روبیکا

عزیزم ی سوال حالا ک گفتی روبیکا .

میگم اگه از روبیکا تماس صوتی بگیر در صورتی ک فقط ایدی همو داشته باشن بعد مثلا یکی دیگه ب خطتت زنگ بزنه چی میشه بوق اشغال میخوره یا نه؟

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

فکر کنم گوگل میت بشه صوتی هم صحبت کردمن باهاش ویدیو کال میکنم عالیه

منم باهاش ویدیو کال میگیرم اون خوبه خواهرم میت نداره

عزیزم ی سوال حالا ک گفتی روبیکا .میگم اگه از روبیکا تماس صوتی بگیر در صورتی ک فقط ایدی همو داشته باش ...

نه عزیزم تماس طرف میوفته رو گوشیت تو آیکن بالا میتونی جواب بدی چون خطت اشغال نیس کع تو برنامه داری حرف میزنی

نه عزیزم تماس طرف میوفته رو گوشیت تو آیکن بالا میتونی جواب بدی چون خطت اشغال نیس کع تو برنامه داری ح ...

یعنی اون نفری ک داره زنگ میزنه ب خطتت از تماس روبیکا چیزی بهش گفته نمیشه درسته؟؟؟خاطرجمع؟

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️