2777
2789
عنوان

دختر عمه همسرم به همسرم پیام داده

560 بازدید | 33 پست

سلام‌دوستان

دخترعمه همسرم که تو گذشته عاشق همسرم بوده و ....قضیه اش مفصله بگذریم.

حالا الان به همسرم پیام داده و زنگزده باهمسرم صحبت کرده

ایشون از همسرشون جدا شده

حالا زنگزده به همسر من و مثلا میخواسته درد و دل کنه و یه سری حرفا هم گفته که اگه تو با من ازدواج میکردی زندگی من اینطور نمیشد و ....

خود شوهرم اومد گفتش که اینطور شده و زنگزده بود و این حرفارو میزد و این هم پیاماش 

میگه گفتم که ناخواسته به مسیری دیگه کشیده نشم و جلوی این چیزارو با گفتن به تو بگیرم

ولی من از عصبانیت درحال منفجر شدنم

دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار

یه زن چقدر میتونه پست باشه که به یه مرد متاهل که از قضا دوستش داشته در گذشته زنگبزنه و حتی بگه من تو رابطه با شوهرم به تو فکرمیکردم و اسم تورو آوردم و همسرم شنید

دلم میخواد برم خفش کنم

الان باید جیکارکنم دقیقا 

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

چه موقعیت بدی واقعا. نمیدونم چی بگم... برن زیر گل زنای اینجوری الهی

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمم گفته که به من نه زنگبزن نه پیام بده من زندگیم رو دوست دارم و فکر من رو از سرت بیرون کن

(پیامش رو خوندم خودم)

ولی نگرانم کلا احساس خطر‌ کردم😐

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
شوهرمم گفته که به من نه زنگبزن نه پیام بده من زندگیم رو دوست دارم و فکر من رو از سرت بیرون کن(پیامش ...

زنگ بزن باهاش دعوا کن به خانوادشم بگو

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من بودم ساکت نمینشستم و الان استخوناشو خورد میکردم یک سلیطه بازی ای درمیاوردم ..زندگیتو سفت بچسب بچه ...

اره یدونه

اول از همه از همسرت بخاطر روراستیش تشکر کن و ببوسش بعد ازش بخواه جلو خودت بهش زنگ بزنه یا پیام بده و بهش بگه دیگه هیچ ارتباطی باهاش نگیره چون زن و زندگیش رو دوست داره

ببین رفتار اون زن 100 اشتباه بوده . شوهرت نمیتونسته کاری کنه . اما این عالیه که همسرت بهت گفته بنابریان اصن ناراحت نباش و مطمئن باش هیچی نمیشه . فقط از همسرت بخواه به اون بگه متاهله و این نوع رابطه خوب نیست

ب خانوادش اطلاع بدید 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

زنگ بزن باهاش دعوا کن به خانوادشم بگو

شوهرم نمیزاره میگه دیگه زنگ نمیزنه اگه زد هرکاری خواستی بکن

میگه من آب پاکی رو ریختم رو دستش 

ولی من خیلی خیلی عصبانیم اصلا یه حال خرابی دارم الان

عصبانیتت ازون دخترعمه ی لاشی منطقی وبه جاست،ولی برو شوهرتو بغل کن وتامیتونی ماچش کن

اصلا وابدا به خاطر این قضیه میونتو با شوهرت شکراب نکن چون این هدف اصلی اون دخترعمه ی دیوثه

و به اون عوضی زنگ بزن وهرچییییییی دلت خواست بهش بدوبیراه بگو وحتما تاکید کن که شوهرت قضیه رو برات تعریف کرده که بدونه زده به کاهدون

اعصابم خورد شد🙄🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎