2777
2789
عنوان

دختر عمه همسرم به همسرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 33 پست
شوهرمم گفته که به من نه زنگبزن نه پیام بده من زندگیم رو دوست دارم و فکر من رو از سرت بیرون کن(پیامش ...

نه بابا هیچی نمیشه الان عصبانی هستی فقط مواظب باش شتابزده کار اشتباهی نکنی و با اون آدم وارد بحث نشو

عزیزم مشکل از طرف او خانمه ،از شوهرت خواهش کن که شماره اون خانم رو بلاک کنه 

نگران نباش عزیزم تا شوهرت دلش نخواد کاری از اون خانم برنمیاد و اگر شوهرت بهش علاقه داشت  الان اون جای تو زنش بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمم گفته که به من نه زنگبزن نه پیام بده من زندگیم رو دوست دارم و فکر من رو از سرت بیرون کن(پیامش ...

با شوهرت سرد نشو چون اومده بهت گفته

ولی اون زنیکه رو حسابشو برس 

بهش زنگ بزن یا حضوری ببینش بگو ی بار دیگ سمت شوهرم بیای ازت شکایت میکنم 

اول از همه از همسرت بخاطر روراستیش تشکر کن و ببوسش بعد ازش بخواه جلو خودت بهش زنگ بزنه یا پیام بده و ...

این حرفارو گفته بهش اونم فعلا جوابی نداده

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
شوهرم نمیزاره میگه دیگه زنگ نمیزنه اگه زد هرکاری خواستی بکنمیگه من آب پاکی رو ریختم رو دستش ولی من خ ...

اشتباه ترین کار دخالت کردن توی این موضوعه اون الان زخم داره و دوست دااره همه مثل خودش بشن 4 تا حرف بهت میزنه بیشتر عصبی میشی .تموم شد ولش کن

اولین کاری که میکنی این هستش که به همسرت روی خوش نشون بده و بداخلاقی نکن که بعدا اون زن بامظلوم نمایی مهربونی کنه بهش و همسرت پشییمون بشه که چرا بهت گفته!

به همسرت بگو من در شان خودم نمیبینم که با همچین زن بی سروپایی دهن به دهن بشم شما به مادر و خواهرت بگو جمعش کنن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

با شوهرت سرد نشو چون اومده بهت گفتهولی اون زنیکه رو حسابشو برس بهش زنگ بزن یا حضوری ببینش بگو ی بار ...

شوهرم میگه فعلا بیخیالش شو اگه یبار دیگه زنگزد یا پیام داد هرکاری خواستی بکن 

نمیدونم والا سردرد گرفتم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
شوهرم میگه فعلا بیخیالش شو اگه یبار دیگه زنگزد یا پیام داد هرکاری خواستی بکن نمیدونم والا سردرد گرفت ...

خب خوبه دیگه عزیزم

شمارشو بلاک کنید 

فقط با شوهرت بحث نکنیا .. بد میشه 

این حرفارو گفته بهش اونم فعلا جوابی نداده

پس نگران نباش شتاب زده عمل نکن به حرف اونایی که میگن برو بزن به دعوا و سروصدا گوش نکن شان و منزلت خودتو زیر سوال نبر تجربه ثابت کرده این جور مواقع همه تقصیرا میوفته گردن طرف مقابل یعنی شما به خانواده اش هم اطلاع بدی بعدها میگن مقصر شوهر خودت بوده پس مث یه خانم سیاست مدار بار پنبه سرببر

عصبانیتت ازون دخترعمه ی لاشی منطقی وبه جاست،ولی برو شوهرتو بغل کن وتامیتونی ماچش کناصلا وابدا به خاط ...

شوهرم میگه صبرکن عصبانی هستی

اگه یبار دیگه پیام داد یا زنگ زد هرکاری خواستی بکن ولی الان بیخیالش شو

پس نگران نباش شتاب زده عمل نکن به حرف اونایی که میگن برو بزن به دعوا و سروصدا گوش نکن شان و منزلت خو ...

اره نه به هیچکس چیزی نمیگم و صبوری میکنم

ولی اگه یبار دیگه تکرار کنه خودم بهش زنگ میزنم یا میگم شوهرم جلو خودم جوابش روبده

شوهرم میگه صبرکن عصبانی هستیاگه یبار دیگه پیام داد یا زنگ زد هرکاری خواستی بکن ولی الان بیخیالش شو

پس به حرف شوهرت گوش کن وبهش اعتماد کن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

یه جوری رفتار نکن که دفعه دیگه شوهرت هیچی بهت نگه. یه طوری برخورد کن که اگه باز خبری بود از طرف دختر عمه شوهرت راحت بیاد بهت بگه .وقتی عکس العمل شدید نشون‌ میدی دیگه دفعه بعد چیزی بهت نمیگه .خودتو درگیر  دختر عمه اش نکن .اصلا هم بهش حرفی نزن ‌زنگ بزنی بهش یا هر چیزی طرف پیش خودش فکر میکنم شوهرت از تو خط میگیره و حرفهایی که بهش زده حرف خودش نیست .دیگه جدی نمیگیره خرفهاشو و بیشتر پیله میکنه .مخصوصا اگر بفهمه اینطوری حرص شما رو هم‌میتونه در بیاره .وقتی همسرت‌ جوابشو داده نیازی به ورود شما نیست دیگه .تجربه نشون داده قبح یه چیزهایی که بریزه آدم ها وقیح تر میشن پس رها کن .شوهرتو درگیر دعوای خانوادگی نکن .