2777
2789
عنوان

من چرا با نخوردن لاغر نمیشم

105 بازدید | 16 پست

تو بارداری ۸۹ کیلو بودم الان که زایمان کردم ۸۵ کیلوام😭

شیر خودمم نمیدم ب بچم 

بعد صبحانه اصلا نمیخورم ناهار هم خیلی کم شام هم کم میانوعده اینا هم نمیخورم 

تو بارداری کم کاری تیرویید داشتم که قرص میخوردم و گفتن خوب شده 

الانم وزنم اصلا تکون‌ نمیخوره چیکار کنم کسی تجربه داشته تروخدا راهکار بدین 

ورزش و پیاده رویی هم فعلا کنسله با نوزاد 

خدا بداند کافیست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار خواستم از دکتر رژیم بگیرم گفت صبحونه میخوری گفتم اصلا گفت پس رژیم بدردت نمیخوره ، نمی‌خواد رژیم بگیری، چون صبحونه نمیخوی لاغری نمیشی گلم

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

شاید چون زیادی کم میخوری بدنت هرچی میخوری رو جذب میکنه یا اینکه بخاطر تیروئید کم کار و پایین بودن سو ...

یعنی میگی دوباره قرص رو بخورم؟؟؟

خدا بداند کافیست❤️
یه بار خواستم از دکتر رژیم بگیرم گفت صبحونه میخوری گفتم اصلا گفت پس رژیم بدردت نمیخوره ، نمی‌خواد رژ ...

نمیدونم عزیزم 😮‍💨کلافه شدم دگه

خدا بداند کافیست❤️
اینجوری نخوردن ک لاغر نمیکنه. بدتر استپ وزنی میده. باید فعالیت داشته باشی و مصرف قند و چربی رو کم کن ...

تو خونه با اون اپلیکیشنا ورزش کنم؟؟ آخه سزارین شدم الان دماهه میترسم فشار بیاد ب شکمم

خدا بداند کافیست❤️
تو خونه با اون اپلیکیشنا ورزش کنم؟؟ آخه سزارین شدم الان دماهه میترسم فشار بیاد ب شکمم

دوماهه زایمان کردی؟ پس صبر کن عزیزم. اروم فعالیت خونه رو انجام بده. کم کم ورزش کن. صبر کن یه سالش بشه راه بیفته همچین لاغر میشی بسکه باید دنبالش بدویی. پسر منک اینطوره

دوماهه زایمان کردی؟ پس صبر کن عزیزم. اروم فعالیت خونه رو انجام بده. کم کم ورزش کن. صبر کن یه سالش بش ...

اره عزیزم دو ماهه زایمان کردم 

خدا کنه این وزن بالام خیلی رو مخم رفته 

قدم ۱۷۰ وزنم ۸۴ البته چون هیکلم درشته نشون نمیدن

خدا بداند کافیست❤️