2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن لطفا راهنمایی کنن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
من خودم از عفونت میترسیدمهفته ای ۲ بار دود میدادم بااینکه مشکلی نداشتم بعد دوسال زد تنبلی تخمدان گرف ...

اره من این کارهارو رعایت نمیکردم قبلا ولی الان ۱ ماهه دارم رعایت میکنم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
ضرر نداره؟۶۴۳۷

من عود عنبرنسا اوایل دود میکردم علاوه بر خونه خودمم بوی عن.برنسا گرفته بودم 😂😂😂😂😂  حیاط نداشتیم و چون باید نشسته دود میدادم نمیتونستم تو حموم راحت باشم 

بنظرم همین انتی بیوتیکا بهتره تا عنبرنسا 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگش در چه حد بوده اگه مایل بوده زیاد سبز نبوده چیزی نیست درست میشه شستن ناف هم تاثیر داره علاوه بر ...

سبز متوسط 

شستن ناف چجوری؟ تاحالا انجام ندادم. 

آخه سرکه و اینا نمیدونم علمیه یانه

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
من خودم از عفونت میترسیدمهفته ای ۲ بار دود میدادم بااینکه مشکلی نداشتم بعد دوسال زد تنبلی تخمدان گرف ...

لباس زیر نخی باشه و همچنین گشاد که هوا رد و بدل شه عرق و رطوبت نداسته باشه یا کمتر

اره من این کارهارو رعایت نمیکردم قبلا ولی الان ۱ ماهه دارم رعایت میکنم

حتما هم لباس زیرهارو هوای آزاد یا روی پکیج در معرض هوای آزاد بزار خشک بشن 

اصلا داخل حموم رو حوله خشک کن نزار فضاش بستس محل تجمع قارچا هست

لباس زیر نخی باشه و همچنین گشاد که هوا رد و بدل شه عرق و رطوبت نداسته باشه یا کمتر

یعنی ۱ سایز از خودم بزرگتر لباس زیر بگیرم؟ تو تن بد وایمیسته آخه 

نه من فقط پماد و قرص ۲ هفته برا اولین بار استفاده کردمالانم مطمئن نیستم خوب شدم یانه

دکتر که معاینه کرد گفت خوب شدید پس خوب شدید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من عود عنبرنسا اوایل دود میکردم علاوه بر خونه خودمم بوی عن.برنسا گرفته بودم 😂😂😂😂😂 حیاط نداشتیم ...

اخه نمیدونم علمیه عنبر نسارا رو پزشکان قبول دارن یانه

دکتر که معاینه کرد گفت خوب شدید پس خوب شدید

اره ولب بعدش باز ترشح دارم

سبز متوسط شستن ناف چجوری؟ تاحالا انجام ندادم. آخه سرکه و اینا نمیدونم علمیه یانه

اها یعنی ترشح رو دستمالم سبزه؟ یا رو لباس ز که میمونه سبزه ؟ 

پس نکنه هنوز خوب نشده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همیشه گشاد پسندم آره جنس لباس زیر مهمه که خوب باشه

یه ست خریدم ۳ تا ۱۴۰ 

بنظرم خوب بود 

یعنی از اون لباس زیر گرونه که دونه ای ۱۰۰ تومن هستن بخرم؟ 

یا همینا خوبن؟ 

سبز متوسط شستن ناف چجوری؟ تاحالا انجام ندادم. آخه سرکه و اینا نمیدونم علمیه یانه

حموم میری شامپو بزن بشور یا اگه الکل داری با الکل تمیز کن چون قسمتی که رو بدن تاثیر زیادی داره سرچ بزن و میگن روغن مالیدن هم عواید گیاهی داره قسمت ناف

سرکه نمی دونم ولی نتیجه داد

ولی شما بازم از پزشک بپرس مطمئن شی

اخه نمیدونم علمیه عنبر نسارا رو پزشکان قبول دارن یانه

تو سایت من خیلی خوندم درباره ش ، بعضیا نتیجه گرفتن بعضیا نه  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها یعنی ترشح رو دستمالم سبزه؟ یا رو لباس ز که میمونه سبزه ؟ پس نکنه هنوز خوب نشده

هر دو تاش. پی چرا دکتر گفت خوب شدم