2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن لطفا راهنمایی کنن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
حموم میری شامپو بزن بشور یا اگه الکل داری با الکل تمیز کن چون قسمتی که رو بدن تاثیر زیادی داره سرچ ب ...

مزسی عزیزم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
تو سایت من خیلی خوندم درباره ش ، بعضیا نتیجه گرفتن بعضیا نه

من از درمان های خودسرانه خیلی واهمه دارم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو تاش. پی چرا دکتر گفت خوب شدم

شاید رو اون وسیله که باهاش معاینه انجام میدن چیزی ندید 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

شاید رو اون وسیله که باهاش معاینه انجام میدن چیزی ندید

پس چجوری باید معاینه کنن ک ببینن؟ 

آخه تست پاپ اسمیر هم دادم گفت عالیه برو دیگه ۳ سال دیگه بیا

یه ست خریدم ۳ تا ۱۴۰ بنظرم خوب بود یعنی از اون لباس زیر گرونه که دونه ای ۱۰۰ تومن هستن بخرم؟ یا همین ...

به گرون ارزونی نیست

نخی باشه بخر

من دونه ای ۱۰۰ خریدم چندوقت پیش نخی بود و گشاد

به گرون ارزونی نیستنخی باشه بخرمن دونه ای ۱۰۰ خریدم چندوقت پیش نخی بود و گشاد

وای بخدا من زیاد جنسا رو تشخیص نمیدم ولی فروشنده گفت نخیه دیگه نمیدونم راسته یا دروغ 

پس چجوری باید معاینه کنن ک ببینن؟ آخه تست پاپ اسمیر هم دادم گفت عالیه برو دیگه ۳ سال دیگه بیا

میگم شاید بعد معاینه باز گرفتی یعنی اونموقع خوب شده بودی

🤔

من خودم عفونت قارچی گرفتم و فقطم بعد نزدیکی متوجه میشم وگرنه اصلا خارش و سوزش و علائم دیگه نداشت 

پمادی ک بهتون دادن برای عفونت باکتریایی بود دیگه ؟ تو‌ جوگل اسمشو سرچ کنید ببینید برای قارچه یا باکتری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

میگم شاید بعد معاینه باز گرفتی یعنی اونموقع خوب شده بودی🤔من خودم عفونت قارچی گرفتم و فقطم بعد نزدیک ...

گوگل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به گرون ارزونی نیستنخی باشه بخرمن دونه ای ۱۰۰ خریدم چندوقت پیش نخی بود و گشاد

میخوام شرت قبلیا رو بندازم دور و برم کلا شرت نو بخرم 

آخه چند ساله دارم ازشون استفاده میکنم 

بنظرتون خیلی جو گیر شدم یا کار درستیه؟

میگم شاید بعد معاینه باز گرفتی یعنی اونموقع خوب شده بودی🤔من خودم عفونت قارچی گرفتم و فقطم بعد نزدیک ...

یعنی ب این سرعت؟ منکه رابطه جنسی هم نداشتم. 

آخه قبلشم بود. 

پماد برا عفونت قارچی نوشته تو نت .اما دکتر گفت نوع عفونتم میکروبی بود 

پماد کلوتریمازول

گشاد باشه نچسبه بهت و نخی خیلی مهم هم راحتی هم احتمال عفونت کمترکمرت اندازه باشه اوکی

ببخشید چطور سایز لباس زیر رو مطمئن بشم که درسته بخرم؟ 

آخه سایز هاشون گاهی متفاوته 

یعنی یه دونه رو پرو کنم بقیه رو مثل همون بگیرم؟ 

مسخرم نکنن؟ 

یه ست خریدم ۳ تا ۱۴۰ بنظرم خوب بود یعنی از اون لباس زیر گرونه که دونه ای ۱۰۰ تومن هستن بخرم؟ یا همین ...

جنس پارچه نخی بگیر پلاستیکی نباشه اینش مهم قیمتشم فکر نکنم زیاد باشه

جنس پارچه نخی بگیر پلاستیکی نباشه اینش مهم قیمتشم فکر نکنم زیاد باشه

اصلا جنس هارو بلد نیستم

از کجا مطمئن بشم نخیه؟ 😭😭😭

ببخشید چطور سایز لباس زیر رو مطمئن بشم که درسته بخرم؟ آخه سایز هاشون گاهی متفاوته یعنی یه دونه رو پر ...

انلاین یا حضوری سوال کن مشکل نداره که

من فقط کمرش برام مهمه البته طرحش جوری باشع که لختی نباشه 😅 کمرشم دیگه مشخص اگه حضوری بری کش داره اگه چاق نباشی جلو کمترت بگیری و بکشی مشخص البته لازم نیست