2777
2789
عنوان

خانمهایی که عفونت داشتن لطفا راهنمایی کنن منو

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 79 پست
عفونت فقط عنبر نسا۳ الی ۴ روز پشت سرهم کارو جمع میکنهفقط زیاد استفاده نکنید تنبلی تخمدان میاره

چجوری؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ولش کن سعی کن خودت درمان های خونگی رو پیش ببری که دیگه حل بشه کامل

اخه شنیدم میگن درمان خونگی انجام ندید بدتره

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
عزیزم طبیعی نیست ، چندتا دکتر برید تا درمان قطعی رو پیدا کنی

بله خودمم حدس می‌زنم. ممنونم

لباست هر روز عوض کن بشور

اره روزی چند بار همین کار میکنم

مستقیم دیدی یا نه مونده رو لباس؟چون بمونه بعد یک مدت رنگ عوض میکنه

هر دو

دود کن وایسا روش، مثل نشستن رو wc، دودش بره داخل دیگه

ضرر نداره؟۶۴۳۷

از بس به من شیاف و پماد و انتی بیوتیک و پروبیوتیک دادن که خشکی وا....ژن گرفتم با عرض معذرت.. ولی اینکه دامن بپوشیم و لباس ز روزی یبار عوض کنیم بنظرم خیلی خوبه برای عفونت نگرفتن مجدد

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

از بس به من شیاف و پماد و انتی بیوتیک و پروبیوتیک دادن که خشکی وا....ژن گرفتم با عرض معذرت.. ولی این ...

نه من فقط پماد و قرص ۲ هفته برا اولین بار استفاده کردم

الانم مطمئن نیستم خوب شدم یانه

ضرر نداره؟۶۴۳۷

من خودم از عفونت میترسیدم

هفته ای ۲ بار دود میدادم بااینکه مشکلی نداشتم 

بعد دوسال زد تنبلی تخمدان گرفتم

باید همون ۳ الی ۴ روز پشت سر هم دود دادی بزاری کنار و بعدش که عفونتت خوب شد فقط مراعات کنی نگیری دوباره

مثلا لباس زیرهاتو بعد شستن اتو کن 

اصلا لباس زیر داخل ماشین لباسشویی ننداز با صابون با دست بشورشون

حتما خودتو خشک کن 

اصلا نزار لباس زیر نم بگیره 

هر دو

رنگش در چه حد بوده اگه مایل بوده زیاد سبز نبوده چیزی نیست درست میشه 

شستن ناف هم تاثیر داره 

علاوه بر اون مامانم میگفت با سرکه بشور خودتو  تاثیر داشت ولی می سوزه بعد