2777
2789
عنوان

سالِم بخوریم.خوشتیپ بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 50 پست

عزيزم منم هستم صورتم نميخوام لاغر شه الان فيتنس ميرم وحلقه ميزنم تو خونه 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من ی برنامه۱ماهه دارم برا۴تا۵کیلو کم کردن وزن.برا همین میخام چند نفر همراهم باشن

این و منم هستم😊

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این و منم هستم😊

فقط زیاد اهل ورزش نیستم.بیرون که نمیتونم برم ورزش .تو خونه ام حتی دراز نشست و فراموش میکنم 

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا
فقط زیاد اهل ورزش نیستم.بیرون که نمیتونم برم ورزش .تو خونه ام حتی دراز نشست و فراموش میکنم 

اولویت اولمون اینه طی۲هفته برنامه غذایی مون رو سالم کنیم.بعدشم ی ورزش هماهنگ

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
سلام گلم.برناممون حتما جواب میده

ایشالله 

منم فقط دنبال وزن کم کردن نیستم سلامت و رو فرم بودن و زیبایی و روحیه داشتن واسم مهمه

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
ایشالله  منم فقط دنبال وزن کم کردن نیستم سلامت و رو فرم بودن و زیبایی و روحیه داشتن واسم مهمه

روحیه مون خوب باشه.اراده مون قوی میشه و مهربونیامون تو خونه۱۰۰برابر میشه..بعدش اینطوری حتی چاق بودنم واسه شوهرامون جذابیت داره

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر

من الان طبق كالرى شمارى برنامه كرفس پيش ميرم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
اولویت اولمون اینه طی۲هفته برنامه غذایی مون رو سالم کنیم.بعدشم ی ورزش هماهنگ

گروه تشکیل بدیم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
گروه تشکیل بدیم

بديم اگه همه زن باشن فردا تو تل شمارمون و درد سر نكنن