2777
2789
عنوان

سالِم بخوریم.خوشتیپ بمونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 50 پست
نمیتونی نصبش کنی؟؟اخه اینجا یکم شلوغه.نمیتونیم تمرکز کنیم

نه متأسفانه😐

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب ی تاپیک دیگه.۲.۳نفر قبول کرد ن م بیان

گلم اگه همیمجا باشه من اوکی ام،،،یه سوال اینکه روزانه داخل خونه چه ورزشی خوبه انجام بدیم...؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
میخای فعالیتامونو واست خصوصی بفرستم

برای شما سخت میشه و ممکنه خیلی هم باز دهی نداشته باشه.دوس داشتم تو گروهتون باشم 

در عین حال حق با جمع هست.اگه همه پایه تل باشن 

خدایا اونقدر خستم و اونقدر آرامش میخوام و ندارم که میترسم از کم اوردن و خجالت زده شدن پیشت.اینطوری دیگه نمیتونم.یا آرومم کن یا زود زود زود تمومش کن.میدونی چی و میگم.قول میدم نگم چرا.صلاحم و بهم زود نشون بده.لطفا لطفا لطفا

اگه همه پایه تل باشن حق با اکثریت هست عزیزم.خیلی مهربونی و ممنونم از لطفت