2777
2789
عنوان

شوهرم به خانوادش گوش میده فقط😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 19170 بازدید | 68 پست
مشکل شوهرته پس! اون باید پای کارش وایسه ولی اونم گفته بعد عقد درستش میکنم دیگه! خودتو واسش لوس کن و ...

👍👍👍👍👍

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خداروشکر شوهر منم خوب شده بنظرم بعد عروسی میتونی مخشو بزنی و طرف دارت بشه😆البته استارتر اگه فک ...

اره استارتر دوران نامزدى همشون همينن هر چى گارد بگيرى شوهرتو ميفرستى سمت اونا

بمنم اوایل میگف چادر سر کن و اینا. دید من محل نمیدم حالا از طریق شوهرم وارد شدن میگن چرا استین مانتو ...

عزیزم،یه قصه هست که تهش می رسه به چشم گفتن و عمل نکردن،با خانواده شوهرت قاطع برخورد کن ولی جلو شوهرت نه،وقتی شوهرت هست دورشون رو بگیردارم،ممهربانی کن،میاد طرف تو.واسا شوهرت لوند باش ،خوش زبون باش، میاد طرفت ولت نمیکنه

تو مرا جان وجهانی
نه بابا. تو روی من میگن این لباس  و نپوش اونم جلو همه میگه اره اره راس میگه نپوش

کدوماشون دخالت میکنن

خواخرشوهرم از جاری کوچیکتره تو جمع گفت شلوار لی دیگه نپوشی اونم از ترس شوهرش نپوشید

سلام استارترجان، گلم اول زندگی تا دلت بخواد از این مسائل هست. جای نگرانی هم نیست که بخوای خودتو بابتش آزرده خاطر کنی و همش به این دلیله که طرفین فکر می کنن می تونن همدیگه رو تغییر بدن، یا دست کم تلاششون رو میکنن. اگر از خانواده شوهرت حرفی بهت زد چیزی نگو، بهشون جوابی نده، چون به اونا مربوط نمیشه اما اگه همسرت ازت خواست بهش بگو با اینکه برام سخته باشه سعی ام رو میکنم تا جایی هم که برات مقدور باشه و اذیت نمیشی انجام بده و هر از چند گاهی تو هم از طرز لباس پوشیدن اون یه ایرادای  بگیر تا بدونه طرز لباس پوشیدن اون هم مورد قبول صددرصد تو نیست. عزیزم کسی واسه این چیزا یه رابطه رو خراب نمیکنه که بخوای جدا شی. اگر مشکل خاصی نداره. موفق باشی.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
سلام استارترجان، گلم اول زندگی تا دلت بخواد از این مسائل هست. جای نگرانی هم نیست که بخوای خودتو بابت ...

اگه بخام به حرفشون گوش بدم الان لباس پوشیدنمو عوض کنم پسفردا تو همه چی دخالت میکنن. نمیخام رو بدم بهشون.  و اینکه کاش شوهرم انقد حرف اونارو گوش نمیداد

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
اگه بخام به حرفشون گوش بدم الان لباس پوشیدنمو عوض کنم پسفردا تو همه چی دخالت میکنن. نمیخام رو بدم به ...

اونا میخوان کاری کن به گفته قدیما مثلا میخوان گربه رو دم حجله بکشن .زیاد مطیع شون نشو خونشون زیاد نرو خانواده همسر من کسایی هستن که به زن دادشون و عروس برادرشون هم گیر میدن شوهرمم تو عقد مثل شوهرشما اخلاقش  ولی الان خداروشکر شوهرم امده طرف من .اگه بتونی شوهرتو طرف خودت با ناز دلبری و 😅اشک تمساح کم کم بکشی طرف خودت انشالله بعد عروسی هم همیشه کنارته و بیشتر میتونی بحرفی باهاش .الان گرچه خانواده شوهرم همون اخلاق رو دارن ولی من اصلا اذیت نمشم چون شوهرم طرف من شده بخاطر پسر خودشون هم دیگه جرات حرف زدن بمن ندارن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اگه بخام به حرفشون گوش بدم الان لباس پوشیدنمو عوض کنم پسفردا تو همه چی دخالت میکنن. نمیخام رو بدم به ...

عوض نکن، خوب سخته، یکباره عوض کردن، شاید هم نشدنی. کمی در نوع انتخاب لباس سلیقه اون رو هم لحاظ کن همین. و اگر احساس میکنی شخصی در مسائل زندگی شما و همسرت دخالت میکنه، قاطعانه تو چشمای اون شخص نگاه کن و بگو نمیخوام تو زندگی من دخالت کنی. البته برای شما نمیدونم این کار جواب میده یا نه؟ باید شرایط رو هم بسنجی. راستش خودم این کارو کردم همون اوایل سر طرز پوشش نبود یه سری چیزای اساسی تر از این حرفا، حساب کار دست همه اومد.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

مادر همسر من بعد از عروسی چند بار لباسم درست کرد و روسریمو که مثلا معلومه منم اومدم خونه گفتم به همسرم من موقع رفتن بیرون ازت میپرسم اگه لباسم اشکال داره درستش کنم پس چرا مامانت هی به من گیر میده و از اون به بعد تمام شد الحمدلله فکر کنم خودشون با خودشون مشکل حل کردن

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..

ای بابا حوصله داریا اهمیت نده بگو باشه وکار خودتو بکن حالا تازه ازدواج کردی علکی حرص نخور هیچی مثل اعصاب راحت وتن سالم نیست بگو چشب کار خودتو بکن زیادم حساسش نکن باهاش بخث نکن یادش میره به خودت برس والا ذکر یا وعدود بخون به خرما یا شیرینی کشمشی نمیدونم آبی شربتی آیت الکرسی بخون به آب بده بخوره ۴طرف قرآنم بزن تو آب بده بخوره خلاصه منم این چیزارو از این ور اون ور شنیدم میگن خیلی مجربه شمام انجام بده