2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خطی داری ک تا الان ازش تو اسنپ فود استفاده نکردی این کد تخفیف ۱۰۰ هزار تومنی قابل استفاده هستش ( ...

قبلا سفارش دادم میشه شمارمو ویرایش کنم ؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
قبلا سفارش دادم میشه شمارمو ویرایش کنم ؟

نه نمیشه 

از سبم کارت شوهرت یا برادر خواهرت هم میتونی استفاده کنی کافیه با شماره اونا لاگین کنی و بگی کد ورود رو بهت بگن یا اس ام اس کنن 

ولی تو آدرس آخر آدرس شماره اصلی خودت رو بنویس ک غذا رو آورد ب شماره خودت زنگ بزنه

نه نمیشه از سبم کارت شوهرت یا برادر خواهرت هم میتونی استفاده کنی کافیه با شماره اونا لاگین کنی و بگی ...

عزیزم اعمال شد 😍خدا خیرت بده 🌹❤️

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 🫠🤩🥰
عزیزم اعمال شد 😍خدا خیرت بده 🌹❤️

خواهش میکنم این کد یکبار مصرف نیست هر چقدر ک دلت بخواد میتونی باهاش سفارش بدی فقط ب شرط اینکه با اون شماره سفارش اولت باشه . میتونی هر بار با شماره جدید وارد بشی و کد رو بزنی تا اعمال بشه