2777
2789

دوست پسرم برام هدیه می‌خره عذاب میکشم  میگم اگه ی روز باهم نباشیم چی؟من اون موقع حس دین میکنم که 

چرا اینطوریم یعنی؟

وااااا 

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا اینجورین . ولی بنظرم اشتباهه سعی کنین از زندگی لذت ببرین. هدیه هم یکجور روزی هست. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

عجیبه من اکثرا حس خاصی ندارم ولی اگه کسی بهم هدیه بده نشون میدم خیلی خوشحال شدم

بعدم اسی به هر حال هنوز که چیزی از اینده نمیدونی

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  ~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  دراکو مالفوی>>  هری پاتر>>   کیم سابو>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند^^

من قبلاً ی دوست پسر داشتم رفته بودن مسافرت واسم سوغاتی آورده بود دیگه بعدش باهم کاااات کردیم هیچوقت حرف نزدیم

الان رل جدید زده

نمیدونم کادومو داده ب اون یا ن

برام مهم نیست فقط فضولم😂

احتمال زیاد در کودکی خونوادت حسی رو بهت منتقل کردن که خودت رو لایق هدیه گرفتن نمیدونی و احساس میکنی خیلی کار بزرگی انجام داده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
عجیبه من اکثرا حس خاصی ندارم ولی اگه کسی بهم هدیه بده نشون میدم خیلی خوشحال شدمبعدم اسی به هر حال هن ...

میدونی اون من و خودشو مال هم میدونه و تا ازدواجمون چیده حتی مامانش هم زنگ زده خونمون   ولی من هنوز نمیدونم چی میخاد بشه  

احتمال زیاد در کودکی خونوادت حسی رو بهت منتقل کردن که خودت رو لایق هدیه گرفتن نمیدونی و احساس میکنی ...

آره🥲مامانم همیشه میگفت فلان چیز گرونه یا بابات به سختی می‌خره  یا به بابات فشار نیارین

آره🥲مامانم همیشه میگفت فلان چیز گرونه یا بابات به سختی می‌خره یا به بابات فشار نیارین

حالا که علت رو متوجه شدی دنبال راه حل باش

برای خودت ارزش قائل شو،اعتماد بنفستو ببر بالا

اگر نتونستی مشاوره برای این روزهاست

حالا که علت رو متوجه شدی دنبال راه حل باشبرای خودت ارزش قائل شو،اعتماد بنفستو ببر بالااگر نتونستی مش ...

یعنی میگی اصلا ایرادی نداره حتی اگه ی روز کات کنم؟؟؟نمیدونم والا میگم نکنه بالین ریخت و پاشا بعد کات بگه کند و رفت  

اره میخوام دوباره برم تراپی

یعنی میگی اصلا ایرادی نداره حتی اگه ی روز کات کنم؟؟؟نمیدونم والا میگم نکنه بالین ریخت و پاشا بعد کات ...

ن عزیزم خودش کادو میگیره به شما چه ربطی داره،بزور نگرفتی که