2777
2789
عنوان

بهترین منابع کنکور انسانی

84 بازدید | 11 پست

قوی تریناشون کدومان ؟ 

هدفم دو رقمه یچیزی میخوام تستاش چالشی باشه و سخت

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مهر و ماه

درسنامه عالیییییی

تست هم‌زیاد و خوب

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهر و ماهدرسنامه عالییییییتست هم‌زیاد و خوب

اکثرشونو همون رفتم مهرماه خریدم 

فقط تاریخ جغرافیام خیلی سبزه با اقتصاد 

اقتصادو که میخوام بخرم 

تاریخ جغرافیا خیلی سبز تستاش خیلیی مسخره و آبکیه 

تستای مهرماهش خوبه ؟ 

شما قبول شدید ؟؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

مهر و ماه تست های زیادی داره

مرسی 

شما تاریخ جغرافیاشو داشتید ؟ تستاش سخت بود یا در حد خیلی سبز؟ آخه تست خیلی سبز واقعا آسونن

اکثرشونو همون رفتم مهرماه خریدم فقط تاریخ جغرافیام خیلی سبزه با اقتصاد اقتصادو که میخوام بخرم تاریخ ...

اصلا مهر و ماه حرف نداره

من‌گاج‌ میکرو داشتم

خیلی سبر داشتم

مهرو ماهم‌دشاتم

ای کیو هم داشتم

اول مهر و ماه بعدش ای کیو

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

اصلا مهر و ماه حرف ندارهمن‌گاج‌ میکرو داشتمخیلی سبر داشتممهرو ماهم‌دشاتمای کیو هم داشتماول مهر و ماه ...

مرسی پس میرم همشونو مهرماه میگیرم

همون یدونه منبع کار کنم بسه یا دو منبعی باشم؟؟

مرسی پس میرم همشونو مهرماه میگیرمهمون یدونه منبع کار کنم بسه یا دو منبعی باشم؟؟

فعلن با یکی برو

اگ‌احتیاح به دومی هم‌داستی میتونی اگه پسئله مالی برات‌مشکلی نیس ای کیو بگیر

راستی اینم بگم که گاج و خیلی سبز هیچوقت دوتایی تگیر

تست های گاج و خیلی سبز تقریبا مشابه هم هست

مثلا نری برا تاریخ یه گاج بخری یه خیلی سبر