2777
2789

موقع عروسی من خ سال قبل خانوادم گفتن پول نداریم کادو طلا ندادن بهم بیشتر خرجارو همسرم کردن یعنی قرضم میکرد یه انگشتر میشد دراون حدندار نبودیم.

داماد جدیدمون هیچ خرجی نکرده همش گفت ندارم خانوادمم گفتن دستش تنگه کمکش کردن (شایدم واقعا نداره )حتی چیزای رسم نداریم ...کمکش کرد بهش پول دادکه پس نمیده اون پولو پدرم گفت جای وسیله خریدن ب خواهرگم حتی لباس خواهرم وهیزینه دیگه هی گفتن نداره دادن...بعد پدرم گفتن براتو و خواهرت نفری ۵۰ میدم یه چی بخرین ..چندروز پیش مامانم رفته واسه خودش ی گردنبند و واسه خواهرم عروسیشه یه تک برداشته ۵۰ ..بعد الا به من نگفتن ..حتی نشونم داد ..من امروز خالم بهم گفت ناراحت شدم...زنگ زدم به مادرم وگفتم موقع عروسی من چرا از جلوتر توفکر کادو نبودی ..گفت پدرت قول داده واست میخره پدرم زنگ زد گفت میخرم چند وقت دیگه مثلا ماه دیگه ولی من ناراحت شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه بهت نگفتن جالب نبوده، ازت قایم کرده بودن؟ ایکه اینطوره حق داشتی ناراحت بشی

نگفتن بعد فهمیدم دوبارم زنگ زدم ک شما شهر نرفتید گفتن ن بعدمیریم ..وقتی گله کردم گفتن میخواستیم نشونت بدیم نیومدی اینور ..

حق داری ولی شاید واقعا خانوادت اون موقع دستشون خالی بوده حالا هم که پدرت گفته برات مبخره

چه جور دستش خالی بود ۱۲۰ ملیون واسه مامانم خواهرم خرید به من تموم شد..البته گفت دوماه دیگه میخره اما ناراحت شدم ن بهم گفتن اول ب فکر خودشون بودن گفتن برا این بعدن

حق داری ولی شاید واقعا خانوادت اون موقع دستشون خالی بوده حالا هم که پدرت گفته برات مبخره

گله ام واسه نخرین کادو عروسی نیست . پدرم قول داد گف ۵۰ به من بده ۵۰ به خواهرم بریم ی تیکه طلابگیریم..بعد مامانم وخواهرم رفتن گرفتن واس خودشون ب من نگفتن ..من ناراحت شدم گفتم چرا الان واسم نگرفتی گفت بعد برات میخریم..اول ر فکرخودشون بودن