2777
2789
عنوان

ای کاش دیر نشه

48 بازدید | 3 پست

کاری نکنید که آدمها وقتی تنها میشن،

تو خلوتشون با خدا 

از شما گله کنن....💔

همییین الان با خودت چند چندی... (خودم در راس همه)

چقد شده با خودت خلوت کنی بگی ؛ ای کاش اون رفتار رو نمیکردم، اون حرف رو ‌نمیزدم،ای کاش اون روز اونجا نمیرفتم، ای کاش جلب توجه نمیکردم....

شده با خودت صادق باشی...؟؟

چقد مرگ الکی شده و‌ زیاد شده اما هنوز هم هستند کسانی که چسبیدن به این دنیایی موقت و وابستگی هاش...

یکی از شوهر میناله.. یکی از مادر میناله.. یکی از زن میناله( من خودم از زمین و زمان مینالم)یکی از مادر شوهر. یکی از پدر 

تا حالا شده به خودتون رجوع کنید؟؟؟؟

بگید با خودتون چند چندید؟؟؟؟

اصلا هدفتون چیه؟؟؟؟

آیا ارزش ایییین همه ناراحتی . عذاب دادن ، رنجوندن، غصه خوردن ، زجر کشیدن داره...؟؟؟

ای کاش کمی رها کنید و جدی نگیریم 

حرف هامون مثل خنجر برنده نباشه...

ای کاش اگر دست نوازش نداریم...

به سر دیگران محکم نکوبیم... 

💔😔

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

ببین خیلیا میگن زندگی کوتاهه کنار هم شاد باشین ولی خیلی وقتها کنار ادمها زجره. و عمر اینجور ادمها انگار تمومی نداره منم ادمم منم باید زندگی کنم اگه کنار خونواده و فامیلی که هروز ناراحتم کنن بمونم من از زندگی هیچی نمیفهمند اونا دارن خوش میگذرونن و با رفتاراشون ازارم میدن پس کنار اینجور ادمها بودن ارزش نداره منم ادمم منم باید زندگی کنم فقط اونا عمرشون کوتاه که نیست منم عمرم کوتاست منم آرزوهایی دارم که بخاطر اینجور حرفها عمرم تباه شده کنار هرکسی بودن نشانه شادی نیست حتی اون ادم خونوادت باشن بخدا من هیچوقت کنار خونوادم راحت و شاد نبودم یک عمر  یه سری ادم مارو ترسوندن که دنیا دو روزه قدر همو بدونین کنار هم باشین صله رحم کنید ولی عمرشون که تموم نشده که هیچ همچنان دارن زندگی میکنن و همچنان دارن زجر میدن من گول اینجور حرفارو خوردم و یک عمر کنار اینجور ادمها زجر کشیدم و لذت نبردم این وسط من عمرم تباه شد ماهارو گول زدن دلیلش میدونی چیه یه سریا نمیتونن تنها باشن با تهدید مارو کنار خودشون نگه میدارن تا تنها نباشن این یعنی خودخواهی. من تنهایی میتونم زندگی کنم ولی خونواده و فامیل یک عمر منو گول زدن با این حرفا چون خودخواهن و فقط خودشون مهمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلیا میگن زندگی کوتاهه کنار هم شاد باشین ولی خیلی وقتها کنار ادمها زجره. و عمر اینجور ادمها ان ...

صد در صدر در به بیاناتتون احترام میزارم و با عقیده ای من یکی هستش...👏🏼👏🏼👏🏼

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند