2777
2789
عنوان

کسانی که رانندگی بلدین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 38 پست
سلام.بله توی ترافیک ۹۹/۹ درصد اکثرا خودرو ها از جمله خودم با دنده یک حرکت میکنیم.بعد چون چون شما تو ...

مممنون ولی تو حرکت لاکپشتی همه میرن بخاطر ترافیک 

خوب من از لاین وسط چگونه برم لاین آخر 

اگر ماشین پشت سرم که اون لاین بعدی هس چقدر از ماشین من دور باشه تا بتونم برم جلوش ایست کنم؟

چه ربطی داره فشارش که نمیدیم اروم روشه که سرعت عمل داشته باشیم مخصوصا تو شهر که هی باید دنده عوض کرد

تو ترافیک بله درسته 

ولی تو جاده نه درست نیست فشار ملایم به مرور زمان باعث خوردگی صفحه میشه البته خیلی هم مهم نیست ولی اصولیش اینه 

✔ معلم دینی مون هر جایی که هستی ....👌😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مممنون ولی تو حرکت لاکپشتی همه میرن بخاطر ترافیک خوب من از لاین وسط چگونه برم لاین آخر اگر ماشین پشت ...

یکم که رفت جلو پشت سرش برو معطل نکن.صبر کنی همینطوری پشت سرش حرکت میکنن راهنمارو از قبل بزن ماشین لاین بعدی حرکت که کرد سر خرو کج کن از هیچی هم نترس هرکی هم هرچی خواست بگه گور باباش😐

بهم احترام بگذاریم و مودب باشیم.

میشه بگید چرا گاهی اوقات یک نمیشه من دوباره میزنم دو ، بعد ماشین تکون تکون میخوره اگه باید یک بشه چر ...

خب دنده بالا باشه و سرعت پایین ماشین تکون تکون میده دنده باید با سرعت متناسب باشه حالت ایده آل اینه که خلاص کنید و با یک ادامه بدید

کاربر آقا