2777
2789
عنوان

ازدواج با آدمی که بهش حسی نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 69 پست

ریسکه.ممکنه بگیره و خوشبخت شی و ممکنه نگیره و...

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ریسکه

ممکنه بعدا علاقه به وجود نیاد

منم این موردا بود تو زندگیم،طرف آدم خوبی بود ولی من دوستش نداشتم

بعدا فهمیدم یه دلیلی بوده که به دلم نشسته اون آقا و همون بهتر که احساسی تصمیم گرفتم و باهاش ادامه ندادم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمیدونم منم شوهرمو دوست نداشتم بااینکه دوست بودیم فقط چون ادم خوبی بود باهاش ازدواج کردم الان پشیمو ...

ای بابا، واقعا شرایط سختیِ این موقعیت ی بخش تقریبا زیادی میگن علاقه شکل میگیره ی بخشی م مث شما و اینجوری میگن 

ولی به نظرم آره این نبود هیجان و یکنواختی م خیلی ممکنه پیش بیاد و زندگی خوب و آروم ولی یکنواخت و سردی باشه 

اسی خیلی درکت میکنم

آدم نمیدونه جواب مثبت بده یا نده

نمیدونه بعدا کیسای خوب گیرش میاد یا نمیاد

نمیدونه اینی که مورد خوبیه بعدا بهش حس پیدا میکنی یا نمیکنی

خلاصه دوراهی سختیه

بنظرم برو مشاوره

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !
اسی خیلی درکت میکنمآدم نمیدونه جواب مثبت بده یا ندهنمیدونه بعدا کیسای خوب گیرش میاد یا نمیادنمیدونه ...

دقیقا همه این فکر و خیالا هس 

خیلی سخته انتخاب 

مشاوره م رفتم، باز دودلم و نمیتونم تصمیم بگیرم 

50/50پس آدم تو این شرایط باید چیکار کنه و چه تصمیمی بگیره که درست باشه و پشیمون نشه 😕🤷🤦

من آقام.پیشنهادم اینکه بیشتر بشناسیش

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

واقعا سخته منم الان تو همین شرایطم، یه دوراهی سخت..

من اون زمان کات کردم

اصلا به نظرمم اخلاقی نیست ادامه دادن اینجور روابط

چون به هر حال اون مرد هم داره عمرشو میذاره،احساسشو میذاره،هزینه های مادی میکنه که کنار زنی باشه که خوشبختش میکنه.دو طرفس دیگه.اونم حق داره زندگی گرمی داشته باشه(در مورد دوس پسر که حرف نمیزنم که بشه باهاش سرگرم بود،در مورد یه زندگی زناشویی میگم)

ولی در کل بهم ثابت شده این نخواستنا بی دلیل نیست.ناخودآگاه ما چیزاییو میفهمه که ما در مقابلش مقاومت میکنیم.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه خوشم میاد نه بدم، بی حس، تقریبا حس خاصی نیس، ولی از لحاظ عقلی مورد قبوله

آها تونطور باشی احتمالا اینکه خوشت بیاد بیشتره ولی ازش چندشت بیاد نه ببین میتونی باهاش معاشقه کنی چندشت نمیشه