2777
2789
عنوان

ازدواج با آدمی که بهش حسی نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 69 پست

اگه قبلا ب كسي علاقه نداشته باشه احتمال علاقه مند شدن ب شرط خوب بودن اقا هست 

ولي بنظرم تا قبل عقد يكم رفت و امد بيشتر بشه تا شايد يكم حسي ب وجود بياد با خيال راحت تر عقد كنه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبل ازدواج عاشق شوهرم نبودم ولی بعدش شدم😁ب نظرم عشق بعد ازدواج شکل میگیره ولی واسه همه هم اینطو ...

خیلیا اینجوری میگن و بودن ولی اگه شکل نگیره چی؟ اینجوری ریسک سنگینی نمیشه رو زندگی و عمر؟ 

ندای دلم همون بی حسیِ ولی عقل م میگه آره 

آره ریسکه، اونم ریسک بزرگی و رو زندگی آدم... 🥲

ما عاشق هم بودیم

اما الان نمیدونم چرا حالم ازش بهم میخوره

دیگه دوسش ندارم

منتظر یک دلیل خیلی بزرگم که برم فقط

بچم نبود تاحالا هزار بار رفته بودم

1403/5/22مردم

مگه باید همیشه عشق از قبل باشه ؟

یعنی اینایی که بدون عشق ازدواج کردن تباه شدن؟

وقتی همون اول ازش خوشت بیاد به مرور زمان عاشقش میشی 

ولی اگه به دلت نشینه و جواب مثبت بدی سخته 

اگه قبلا ب كسي علاقه نداشته باشه احتمال علاقه مند شدن ب شرط خوب بودن اقا هست ولي بنظرم تا قبل عقد يك ...

همون دیگه نگرانی ش اینجاس که در حد احتماله،دوران آشنایی کوتاه نبوده حدود 5 ماه و الان حس خاصی ندارم. 

واقعا اینجوری نمیشه ازدواج کرد حداقل با خیال راحت...

مگه باید همیشه عشق از قبل باشه ؟یعنی اینایی که بدون عشق ازدواج کردن تباه شدن؟وقتی همون اول ازش خوشت ...

نه من همچین چیزایی رو نگفتم و برا خودمم سوال بود و پرسیدم 

خوشش بیاد که خب آره 

ولی حس خاصی نباشه، نمیدونم و اینم خب سخت میشه 

همون دیگه نگرانی ش اینجاس که در حد احتماله،دوران آشنایی کوتاه نبوده حدود 5 ماه و الان حس خاصی ندارم. ...

خب يكم نگران كننده هست  ك بعد از ٥ ماه هيچ حسي نداري

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خیلیا اینجوری میگن و بودن ولی اگه شکل نگیره چی؟ اینجوری ریسک سنگینی نمیشه رو زندگی و عمر؟ ندای دلم ه ...

چرا ریسک ک داره یکی از فامیلای ما دختره بدون عشق و علاقه با پسری عقد کرد هی میگفت نمیخوام نمیخوام مجبورش کردن بعدش تو عقد طلاق گرفت...

ب نظرم ی مدت کوتاه باهم اشناشین بعدش تصمیم بگیر ولی فعلا عقد نکننن

جآنِ من است او💍❤