2777
2789

مگه تاپیک های هر روز اینجارو نمیبینید؟

یعنی خونه پدرتون انقدر سخت میگذره ؟

هدفی ؟ برنامه ای؟ چیز دیگه ای برا آیندتون؟

همش شوهر شوهر

کاش حبیب و ارسطو با این سایت آشنا میشدم

مگه ازدواج چی داره ؟

م

هرکسی ممکنه دوست داشته باشه ی روز ازدواج کنه ولی نه اینکه کل هدفش تو زندگیش این باشه 

ولی واقعا چرا اینقدر شور و شوق دارین؟

شرایط خانواده

احساس تنهایی و داشتن یه حامی

حالا شرایطت عالی هم باشه بازم خوایتگارنداری!

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

عزیزم اگه بخوای روراست باشی خودمونم قبل ازدواج و تجربه هامون دوست داشتیم زودتر ازدواج میکردیم با پسر مورد علاقمون غیر از اینه؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا اینهمه بد میگن تو اطرافم ندیدم نمی‌گم اونا هم میگن زندگی سختیایی داره ولی من خدارو هزاران مرتبه شکر تو فامیل یا اطرافم خیانت ندیدم اینهمه دوستام متاهلم نشنیدم چنین چیزی اینجا نمی‌دونم چرا اینجوریه شخص‌خود منو بدبین کردن

خخ😁😂ازاینور دلشون ازدواج میخواد ..از اونورم تند تند خیانت میبینن🤣🤣🤣

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مطمئن باش کل هدف اونی که اینجا میگه شوهر صرفا شوهر نیست 🙃

بیشتر تاپیکای من درباره ی یه پسره ولی خوب تنها چیزیه که اینجاومینویسمش ،بقیه ی مسائلمو اینجا نمیگم زیاد 😂بعد به من گفته بودن چقدر دنبال شوهری 🤣حالا من اصلا الان نمیخوام ازدواج کنم باز 🥴

الان پشیمونیند ینی؟

چون انتخابم درست نبود پشیمونم ولی دور و اطرافم کم ازدواج موفق ندیدم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

عزیزم اگه بخوای روراست باشی خودمونم قبل ازدواج و تجربه هامون دوست داشتیم زودتر ازدواج میکردیم با پسر ...

هر دختری ممکنه ب ازدواج فکر کنه

من خودم از بچگی هرروز لباس عروس تنم بود

اما الان ب این درک رسیدم ازدواج چیزی جز بدبختی و فلاکت و مسئولیت نیست

حتی با وجود خواستگاری که دندون پزشک بود و خانواده عالی ای داشتن گفتم نه

چرا؟ چون خودم هنوز توی زندگی جا نیفتادم

یهو برم وسط یک زندگی دو نفره ک چی بشه 

مسئولیت ی مرد پشمالو هم میفته گردنم😆