2777
2789
عنوان

دلم میخاد کار کنم ولی وقت ندارم 😭

221 بازدید | 30 پست

دوست دارم کار کنم ولی ازون ور آنلاین شاپ دارم باید بسته ها رو بفرستم و بخرم بیارم اینا ازونور مدرسه میرم تا ساعت ۲ و تو روز وقت خالی میشه گفت ندارم ازونور بقیه کار ها تمیز کردن اتاق اینها اصلا وقت نمیشه ولی خیلی دوست دارم برم کار کنم منشی اینها شم😭😂 

شما بودین چیکار میکردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی انلاین شاپ چی داری؟ راضی هستی؟ از کجا شروعش کردی؟

خوراکی خارجیه اره بد نیست در حد سرگرمی و خرج خودم بد نیست 

همینجوری عکس گرفتم از خوراکیا با توضیحات یه روز در میون پست میزاشتم هر روز استوری

به نظرم بیا از پیچ های جدید و معروف یا پیچ های جدید که دارن پیشرفت میکنن الگو بگیر من همین کار میکردم

خوراکی خارجیه اره بد نیست در حد سرگرمی و خرج خودم بد نیست همینجوری عکس گرفتم از خوراکیا با توضیحات ی ...

من بیشتر اکسسوری و پارچه دوس دارم بیارم ولی میترسم رو دستم بمونه  و اینکه از کجا جنس بیارم. ک. مطمئن باشه بنظرت این عمده فروشای اینستا قابل اعتمادن ازشون بخرم

ی سوال دیگه م اینکه واسه سفارش ی بسته باید ببریش اداره پست؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
خوراکی خارجیه اره بد نیست در حد سرگرمی و خرج خودم بد نیست همینجوری عکس گرفتم از خوراکیا با توضیحات ی ...

عزیزم هرروز استوری از چی میذاری و چندتا درروز؟ 

من برام سواله اوایل ک تعداد محصولات محدوده چقدر میشه مدام از همونا استوری گذاشت؟ 

مگر اینکه استوریها حالت بلاگری باشه یمقدار ک تعدادش بره بالا... 

سرمایه اولیه ک باهاش محصول اوردی هم میگی چقدر بود؟ 

و اینکه چقدر خوبه ب فکر کار کردنی و لذت میبری

موفق باشی🩷

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اعتماد نمیکنن اکثرا یه سری اسم آنلاین شاپ بد کردن

انلاین شاپ هم اعتماد نمیکنه ک بخواد محصول بفرسته دم در مشتری، بعد مشتری بخواد پول واریز کنه! 

منکه اکثر خریدام انلاینه و اولم پرداخت میکنم بعد میاره... 

باید از پیجهایی ک مدتی فالو داری و زیر و رو کردی و حساب کتابشون درسته خرید کنی

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

من بیشتر اکسسوری و پارچه دوس دارم بیارم ولی میترسم رو دستم بمونه و اینکه از کجا جنس بیارم. ک. مطمئن ...

عزیزم پارچه و اکسسواری تاریخ نداره میتونی صد سال هم نگهشون داری ترس خراب شدنش نباش 

نیازی نیست عمده بخری 

از هر  چیز یدونه بخر بعدش میتونی بیای از چیزای پر فروش وقتی پیجت بالا رفت عمده بگیری 

اره میتونی جمع کنی هر هفته ای یکی دو بار ببری پست یا دفتر پیشخوان 

عزیزم هرروز استوری از چی میذاری و چندتا درروز؟ من برام سواله اوایل ک تعداد محصولات محدوده چقدر میشه ...

عزیزم من از محصولات میزارم اسمش ٫اطلاعات ٫مدل ٫قیمت اینها 

اره اگه بلاگری کنی عالیه آخر استوری ها هم بیا رضایت مشتری بزار