2777
2789
عنوان

کبد چرب و بالا بودن آنزیم کبدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 70 پست
منم نگفتم قطع نکن گفتم یهو قطع نکنه

خب نمیشه دیگه الان چنتا هستن اطرافیانم دو ساله نتونستن یا کم خوری برنج و کامل حذف کنن 

ولی من یروز صبح پاشدم و صبحانه بدون نون خوردم و شد استارتر و دیگه لب به نون برنج شیرینی نزدم

الان حتی بگن برنج بخور بعد میری بهشت نمیتونم 

وای خدا نون برنج بخوره که قند داره و بره چربی کبدش برسه به سقف؟کامل باید حذف کنه مواد قندی رو

کامل هم یهو حذف کنه 

سنگ صفرا هم اضافه میشه به مشکلاتش

همه چیز  گم کم

یه شبه ۱۱۵کیلو نشده که

کم کم باید کم کنه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ عوارضی نداره بنده سک ساله قطع کردم برنج هیچچچچچ خاصیتی نداره جز ویتامین ب ۶ ب۲. که توی گوشت فرا ...

جدیییییییی چه جالب، یعنی شما برنج استفاده نمیکنیین جاش چه غذاهایی میخورید؟ میشه چند مدل غذا که بدون نون و برنج باشه به منم یاد بدید؟ 

تنها راهی که داره حدف کردن یهویی هستکربوهیدرات خاصیتش اینه که حتی اگه کم هم بخوری یهو روی میاری به ز ...

دقیقا مشکل منم اینه که یا نباید بخورم یا بخورم اصلا نمیتونم برنج رو کم مصرف کنم

جدیییییییی چه جالب، یعنی شما برنج استفاده نمیکنیین جاش چه غذاهایی میخورید؟ میشه چند مدل غذا که بدون ...

برنج قهوای بخور اسی اگه توان خریدشو داری کلی هم ویتامین داره❤️❤️❤️

من که یک سال  برنج رو حذف کامل کردم

کم‌کردم 

ولی موهام نصف شد

دیگه هم به حالت قبل برنگشت 

برنج‌رو کم کن ولی قطع نکن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
برنج قهوای بخور اسی اگه توان خریدشو داری کلی هم ویتامین داره❤️❤️❤️

مگه گرونه؟

تا حالا نه خریدم نه خوردم