2777
2789
عنوان

کبد چرب و بالا بودن آنزیم کبدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 70 پست
بله سه زایمان پشت سر هم... خونه نشینی و افسردگی 😔

اشکال نداره عزیزم

الان هم‌می تونی شروع کنی

فستینگ ۱۶ به ۸ بگیر

تو زمان فست فقط اب داغ و چای بدون قند بخور

صبح ناشتا هم قرص زردچوبه بخور

سفیدی چشمت مایل به زرد که نشده؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزمالان هم‌می تونی شروع کنیفستینگ ۱۶ به ۸ بگیرتو زمان فست فقط اب داغ و چای بدون قند بخ ...

تصمیم گرفتم برنج وماکارانی رو حذف کنم فقط یه کف دست نون جو بخورم از استرس زیاد اصلا دو روزه گشنم نمیشه منی که حجم زیاد میخوردم.... نه چشمام زرد نیست ولی توی ازمایشم چربی و کلسترولم خیلی بالا بود قندمم 107 بود

تصمیم گرفتم برنج وماکارانی رو حذف کنم فقط یه کف دست نون جو بخورم از استرس زیاد اصلا دو روزه گشنم نمی ...

یهویی فایده نداره

اینجوری حذف کنی 

زود خسته میشی حریص تر میشی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

همین فستینگ که بهت گفتم انجام بده

هفته ای دو بار هم برنج بخور

نون هم هر روز بخور

ازمایش هپاتیت هم نوشت 😑

اره مینویسن برای چک بیشتره نترس انشالله ک‌چیزی نیس...کبد ک چرب بشه متابولیسم بدنو به هم میریزه برا همینه ک قندو چربیتم بالا بوده...ورزشهای هوازی باید انجام بدی پیاده روی منظم و رژیم غذایی ک دکتر تغذیه برو بهت بده

رژیم کارنیور بگیر سه ماه دیگه همه انزیمات میاد پایین

فقط گوشت و چربی حیوانی بخور 

مصرف برنج نون میوه سبزیجات کربوهیدرات محصولات سومر مارکتی و حذف کامل کن

گوشت سفید قرمز تخم مرغ ماست اینارو بخور

تصمیم گرفتم برنج وماکارانی رو حذف کنم فقط یه کف دست نون جو بخورم از استرس زیاد اصلا دو روزه گشنم نمی ...

عزیزم یهو برنج و قطع نکن خودشم عوارض داره

سیرسیاه بخر ناشتا سه تا دونه بخور خیلی موثره

بعدم دارو بهت میدن مصرف کن 

قند و شیرینی مصنوعیم حذف کن انشالله میاد پایین

عزیزم یهو برنج و قطع نکن خودشم عوارض دارهسیرسیاه بخر ناشتا سه تا دونه بخور خیلی موثرهبعدم دارو بهت م ...

هیچ عوارضی نداره بنده سک ساله قطع کردم برنج هیچچچچچ خاصیتی نداره جز ویتامین ب ۶  ب۲. که توی گوشت فراوونه

یهویی فایده ندارهاینجوری حذف کنی زود خسته میشی حریص تر میشی

تنها راهی که داره حدف کردن یهویی هست

کربوهیدرات خاصیتش اینه که حتی اگه کم هم بخوری یهو روی میاری به زیاده خوری و متوجه ام نمیشی

ولی قطع یهویی قند و ماکارونی برنج نون بعد چند ماه دیگه هییییچ ولی نداری حتی بدت هم میاد .مثل ترک هروئین میمونه

الان میشه ب یک معتاد بگی کم کم ترک کن؟نه

اینم دقیقا همینه

تنها راهی که داره حدف کردن یهویی هستکربوهیدرات خاصیتش اینه که حتی اگه کم هم بخوری یهو روی میاری به ز ...

اصلا اینجوری نیست من خودم تمام عمرم توی رژیم بودم

ولی ابدا هیچ وقت نشده از نون و برنج بدم بیاد

به خودم جایزه میدم و گاهی برنج و نون میخورم

ولی قند مصنوعیو نود درصد حذف کردم 

چای زیاد میخورم ولی تلخ 

اصلا اینجوری نیست من خودم تمام عمرم توی رژیم بودمولی ابدا هیچ وقت نشده از نون و برنج بدم بیادبه خودم ...

اخه من واقعا بدم اومده واصلا هوس نمیکنم

برنج هم قند داره و موجب ترشح انسولین و التهاب میشه تو بدن

فرقی با قندای دیگه ندارن