2777
2789
عنوان

کبد چرب و بالا بودن آنزیم کبدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 70 پست
آره یه کم گرون تره فروشگاه بسته های ۱ کیلویی داره عزیزم خوبه خوشمزست رژیمیه

خوشمزه ست ؟ من شنیدم مزه ی خاک میده یه کم

چنده مثلا؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا نخریدم چطوریه؟ مثل برنج معمولی درست میشه؟ میدونی الان کیلو چنده؟

عزیزم مثله برنجه دیگه فقط رژیمیه بدون قند هستش ۱ کیلو برای خودت بگیر کیلویی صدوخورده ایه ۱ پیمانه ۱ پیمانه برای خودت درست کن با فیله کبابی بخور 

نه عزیزم مزه ی خاک نمیده خوبه رژیمه برای کسایی که بخوان رژیم بگیرن کلی ویتامین داره

ممنون عزیزم    

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دکتر هم بهم گفت باید وزنت رو خیلی کم کنی.... خیلی استرس گرفتم بخاطر اینکه گفت دوباره باید اسکن شی و ...

نترس عزیزم، درسته ادم شوک میشه،،،، به منم گفتن 

اما خداروشکر درمانش راحته، هر جوری شده روزی نیم ساعت پیاده روی کن 

با غذات سبزیجات، خیار و اینا زیاد مصرف کن... سالاد شیرازی با آبغوره زیاد بخور...

چای سبزم روزی یه لیوان بخور 

شام تا قبل ساعت ۸ بخور، از اون به بعد اصلا چیزی نخور💥

صبحانه چیزای شیرین مثل چای شیرین پنیر نخور اصلا، پروتئینی بخور 

خاکشیر با تخم شربتی درست کن بزار تو یخچال، روزی یه لیوان ناشتا بخور،هم کبدت پاک میشه هم خیلی خوشکلتر میشی☘️

نترس عزیزم، درسته ادم شوک میشه،،،، به منم گفتن اما خداروشکر درمانش راحته، هر جوری شده روزی نیم ساعت ...

دکتر برام ازمایش هپاتیت و فیبرو اسکن نوشته.... از الان واسه جواب اونا هم استرس دارم 😔

دکتر برام ازمایش هپاتیت و فیبرو اسکن نوشته.... از الان واسه جواب اونا هم استرس دارم 😔

دکترا  واسه محکم کاری باید بنویسن،،، 

قانونش همینه،،، 

به شوهر منم گفتن باید میرفت آزمایش، اما این الان سالهاست محل نداده 

همون کارایی که گفتم چندتاشم انجام بدی،اوکی میشی 

۴۰ روز طبق خواسته ی کبد،کار کن خوب خوب میشی گل

انشالله عزیزم 🙏😔

راستی خوشحال بودن و امید داشتن خودش تا حدی باعث بهبود کبد میشه،، تو یه مادرقوی و پرانگیزه ای، فقط کافیه شروع کنی 

ضمنا طب سنتی میگه زردچوبه با کاسنی هم صبح بخوری، کبدت پاک میشه..